Helgen har börjat bra!

Ja sannerligen. Helgen har börjat fantastiskt!
Bra dag på jobbet, vi på Dooria kan inte stava till lågkonjunktur!

Efter jobbet tog jag och Nenji en promenad till stallet, jag red Grynet med vovven på släptåg!  Underbara hund som man kan ha med sig nästan vart som helst!
Grynet var laddad efter att ha vilat en dag. Efter ridturen promenerade vi hem iegn, hurtbullar som vi var! 

Och när man talar om trollen!

Det kom på tal igår hur roligt det skulle vara att prova rida för Micke Schultz! Sagt och snart gjort.. En reservplats lyste med sin närvaro upp min sena torsdagkväll. Ska bli spännande, men lite orolig är jag nog allt eftersom Grynet inte gillar Hippo (som matte). VILKEN anläggning!
Men min skönhet på fyra ben, tycker inte om den, spänd och stirrig så fort man är där. Gick som sagt inte bra sist heller när jag red för KM.
Jag skulle få rida i morgon bitti, så himla perfekt när jag ändå hade tänkt åka in och hoppa på kvällen på Malmen!

När jag ändå skriver om  min hästliga vän, kan jag passa på att kungöra vår tvåårs dag! Samma datum för två år sedan hade jag magont av nervositet, klockan halv fyra på natten klev hon ut på stallbacken på hippologum, en liten travare med halsen åt fel håll! Så såg jag på henne. Men vad tusan! Fem tusen kunde hon väl vara värd!? Jo tji fick jag!

Har skrivit min tävlingsplanering nu också. Ska skicka iväg den till Katta i morgon eftermiddag, då har jag nog en stund över.
Ska ju in till stan efter jag kört hem hästen. Ska handla lite kattmöbler, gå in på rusta och köpa stallskor till nästa vinter! Nu jävlar vägrar jag frysa om fötterna en vinter till! Jag ska köpa dem för stora, så jag får in massa sockar!

Var på bio ikväll  med Åke, Män som hatar kvinnor. Helt suverän! Det absolut bästa film jag sett på länge! Kan varmt rekomendera den.
Det är få filmer där jag vill gå ut ur biosalongen och kräkas för att jag blir så illa berörd. Suveränt spelat, mycket väl tilltänkta karaktärer, Den hamnar bland de topp 5 av alla filmer jag sett!

Nu ska jag nanna kudde, upp tidigt i morgon. Natti natti..



Sådär i lönetider

Så är allt hektiskt! Man ska ¨gå på banken, och storhandla, och köpa djurfoder och betala räkningar. osv.
Jär ju en "att göra lista" tjej. Så som vilken annan hektiskt dag som helst i mitt liv så skrev jag även en lista idag!

  • Hämta hundkött i V-by
  • Skriva handlingslista (jag skrev alltså ner på en lapp att jag skulle skriva en lapp?!)
  • köpa torrfoder (katt och hund) samt kattsand
  • Dammsuga
  • gå promendad
  • ringa banken
  • ringa vk

Det är som att jag blir lugnare av lappen/listan. Annars snurrar det bara i huvudet- får inte glömma det och det och det!

Nu är det bara att slappna av och titta på listan, så man kan koppla bort hjärnan!

Veckans låt får bli Alicia Dixon- The boy does nothing (huur bra som helst) Just nu iaf, snart har jag lyssnat ihjäl den också!

http://www.youtube.com/watch?v=NHRjOC5Gdmk

Jag har dock grubblat på en sak idag.
Ingen har väl undgått att höra att Kronprinsessan Viktoria och Daniel Westling har förlovat sig. Roligt för dom! Verkligen!
Gillar Kungafamiljen, de intresserar mig.
Vi diskuterade att snart kommer väl barnen också. Då började jag undra..

Det är ju så att den förstfödda blir nästa generations regent. Vad händer om de får ett barn med funktionshinder?

Jag tänker så här:

Om de nu är så känsligt att Daniel är en Vanlig grabb med ett gym från Ockelbo som ska äkta Kronprinsessan, hur reagerar kungligheterna på en framtida regent med funktionshinder! Som ärendet har behandlats nu så hade väl Kungligheterna hoppats på blått blod, någon adlig, felfri snubbe. Bra att Viktoria är så mänsklig att en "vanlig" duger!

Sverige vill ju desperat stå för människor lika värde.. Vilket är en mycket bra vägledning! Där håller jag med till 200%.
Alla människor oavsett, kön, ålder, hudfärd, BMI, handikapp är lika mycket värda!



Det jag undrar är helt enkelt, är den förstfödda näste regent oavsett vad? Okej, om de blir omyndigförklarad, Men det finns ju många olika faktorer, förlossningsskador, osv. Det kan hända vem som helst, så det är verkligheten!
Men om de får ett barn och råka ut för problem på förlossningen och barnet får t ec en cp-skada, De har ju fortfarande samma iq som vem som helst! Men hur reagerar Hovet och Sverige på det?

Det finns ju inget som tyder på att det skulle bli så, men allt kan ju hända! De är ju inte mindre mänskliga än oss "vanliga"

Skriv gärna kommentarer till min konstiga fundering.. Vad tycker ni? vad tror ni? Hur reagerar Sverige? Hur SKA vi reagera? Vill gärna ha respons på detta!

Denna fundering har väl aldrig varit på tapeten förut, det har väl inte hänt vad jag vet?


Fettisdag!

Vilken underbar dag!! Först bjöd företaget på semla till  14:00-fikat! Mycket gott, ingen jävla törbulla´ från ica!
Bra dag på jobbet, mycket att göra..

Slutade sen en kvart tidigare från jobet och kilade iväg till stallet, Skulle träna Pelle klockan 5 och grynet halv 7 för Kerstin. Pelle skötte sig kanonbra! Vilken rolig liten filur han é!

Grynet blir bara bättre och bättre, på bara tre veckor har hon verkligen förändrats, blivit mer avslappnad i sin överlinje och idag kunde jag plocka upp henne i formen och rida skolor med henne fortfarande avslappnad och lugn! Otroligt nöjd är jag med henne! Sen är ju Kerstin en av de bästa jag tränat för.. EVER!!

Nu när det var så varmt idag, tro på fan att transporten skulle frysa när jag hade tränat klart och skulle hemåt! Fick misshandla den stackar´n med hammaren, Me till slut fick jag in hästen och fick banka igen dörrarna! Såå less, nu vill jag ha en ny!
Men en ny transport löser ju inte alla mina problem! Så då kan jag lika gärna dras med den gamla skorven!

När jag kom hem så hade Åke köpt semolor också!!! Inte en var utan två!!
Här är vi inte rädd för kalorier inte! Är det fettisdag så ska vi Fetta!



helgen

Har varit händelserik, bråk med mina föräldrar, det är dock ingen ovanlighet, går snart över.
Har haft stalljour hela helgen, tagit in och ut,det har gått bra. Men jag är inte avis på Sara som tar in och ut och byter täcken och tar av och tar på var eviga dag! Vilket jobb, vad tid det tar!

Tur man har bara en! Och att den är inhyrd!

I morse åkte jag till hästarna strax före 9 (de kom ju in rätt sent!) Tog ut dem mockade och gjorde klart stallet, sen red jag ut en sväng på Grynet. Första gången sen equiterapeuten kollat igenom henne. Hon kändes starka i kroppen och fräsch, lite överskottsenergi så matte fick jobba lite också! Men superfin när hon började slappna av! Fina fina underbart roliga häst!

Ibland är hon helt underbar! Som idag.
Åkte sen iväg och red Pelle, Han var pigg och kry han också! Saknar Ponnyåren! De få jag fick, räcker inte! =)
Tur jag tar igen lite nu.
Åkte hem och skulle fira ut helgen med Åke så vi gjorde en ananaspaj! Den är ju bara för underbar!!
pajen i väntan på ugnen!

Ananaspaj

Ingredienser
Portioner: 6-8

150 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 ägg
2 dl lätt crème fraiche (eller crème fraiche)
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
500 g krossad ananas

Gör så här
Blanda samman smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg i matberedare. Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter.

Rör ihop ägget, lättcrème fraiche eller crème fraiche, socker och vaniljsocker. Blanda i avrunnen, krossad ananas.

Häll fyllningen i pajformen. Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter.

Servera pajen något avsvalnad med vaniljglass eller lättvispad grädde. Kanske med lite rom i.

(receptet är hämtat från Växelhäxans blogg! se länk till vänster för mer underbara recept)

Sen till dagens höjdpunkt! Vårat lilla skötebarn skulle komma hem igen!
Det har varit så tomt utan henne!


Så jag och Simon som gjorde mig sällskap i bilen åkte till normaling för att hämta henne! Älskade hund!
Nenji..




Blev en löprunda runt nyby ikväll också-hurtbulle som jag är, måste bara se till att hålla detta nu!
i Morgon blire lungt, jobbet, gå hem och hämta Nenji som får följa til stallet, en ridtur ska vi se till att det blir också.
Dressyrträning på tisdag för Tell, Klockan 5 med Pedro och halv 7 med Grynet.

Hej från mig så länge!


Fräscht!

Tapetserargubben har varit hos oss i lägenheten idag. Fiiint blev det! Igår var Åke så duktig att han helt ensam bar ut sängen och byrån och garderoben ur sovrummet så kommunnissen kunde utföra sitt arbete!

Jag sov alltså i vardagsrummet i natt, åke åkte ju och jobbade, vilken kaos det har varit i lägenheten med alla andra möbler i hallen! Knappt man hittat igen katterna!





När jag kom hem från stallet idag var Åke på begravning. Då passade jag på att börja möblera tillbaka allt igen!


Rött är ju egentligen inte min färg på tapeter men jag är rätt nöjd faktiskt!

Har jour i stallet,  har alla utsläpp och insläpp i helgen, Sara och C/o är i Göteborg på Horseshow- måttligt avis! Hoppas de har trevligt! Bad att de skulle kika efter en remontnosgrimma i tobacco eller vanlig engelsk nosgrimma till mitt träns. Less på pullarnosgrimman, dessutom tycker jag inte att den är bra! Bäst att göra något åt det då!

Nu har jag gjort lite morotssticks och french island-dipp! Sen har vi poppat poppcorn och marabou apelsinkrokant framdukat och redo för en myskväll!

Tack för mig- Hej!

tillägg till föregående inlägg..

För guds skull!! Glömde då säga att jag fick uppstallning på fältrittklubben ändå! De ringde igår och sa att en hade strukit sig!
YES! Blir sundsvall ändå, tvivlade där ett tag!

Sol i fjärran land

Yepp! Idag har varit en bra dag, oturen lämnade mig för ett dygn!! Yeah!
Vaknade innan klockan utsövd, trött är man ju alltid, men det gjorde inget att kliva upp ( klockan halv 5)- dagen började bra so far!
Åt frukost läänge och väl och hoppade in i duschen och torkade det med torken efteråt, som jag tyvärr måste efter varje dusch numera om jag ska se anständig ut..

JObbigt med frisyr.. Inte min grej att bry mig om håret klockan 5 på morgonen innan jag går till jobbet!
Pulade ner mig i alla kläder och traskade mot fabriken.

Bra dag på jobbet också, Har haft huur mycket som helst att göra- thats the way i like it!
Promenerade från jobbet vid tre mot stallet. Equiterapeuten skulle kolla Grynet. Inte för jag tror att hon behövde behandlas men de andra skulle ta sina hästar så det är väl lika bra att vara noga och kolla igenom sin häst då och då, var ju ett halvår sen sist.

För att citera det han sa;
Mycket snygg häst, välmusklad, jämnt musklad H och V sida. Jättefrisk, har inget att märka på.



Fatta! Hur underbart var inte det att höra!? Älskade lilla häst, hon mådde bara prima! Jag kunde inte sluta le efter det. Det absolut viktigaste för mig är Grynets välbefinnande och hälsa..
Så hon fick sig en "spa" behandling med laser och massage, hon blev helt galen av akupunkturnålarna. Hon är såå spruträdd! Så hon fick lite massage istället- skööönt!

Hade tänkt åka in på Malmen i morgon också och kolla sadeln, hos Sonja från Wången. Men det blev för mycket pengar samma månad! Har ju ridit i den i flera månader, och Equiterapeuten hade ju inget att anmärka på. Annars hade jag nog tagit mig råd att kolla sadeln på en gång också! Får bli en senare fråga!

Promenerade hem och here i am! Lagom till programmet Sveriges värsta bilförare.. ROLIGT!
I morgon äre som alla vet Fredag, vi ligger bra till på jobbet- inget psykstress alltså från jobbet..
Rida PellePonny på eftermiddagen och gå med Grynis en sväng.


Tack för mig- Hej!


bilder...

Emma syster Jenny provade sin nya kamera på oss i ridhuset i fredags kväll när vi var där och red. Jag, Emma, Simon och Sandra.
så här blev det




skuttade lite också!

Emma hade med sig sin 3åring som var helt underbart duktig! Duktiga liten..

Amigo
Fina fina pålle!
Mina sötnosar!

Simon Var som sagt med också och red på sin häst Orneta




så därja, nu har jag bevis på att de var där, vad jag nu ska ha bevisen till, glutta lite räcker gott åt mig!
Love you guys!

The weekend..

Var på Pay´n jump i lördags. Hoppade 110 och 120. Grynet kändes rätt fin, stark på opassande ställen, men, så det blev ett pet på ett räcke, hatar räcken! Jaja, de dyker ju också upp ibland..
På vissa hinder ålar hon sig fortfarande, svårt att bibehålla balansen hos henne när hon blir stark, då kämpar hon bara emot.. Kändes super dock på vissa hinder då hon var i bra balans och jag hann bli  färdig till hindret.

nog pratat om det, ser fram emot klubbhoppningen den 8/3 iaf!

Jag trodde jag skulle spendera allahjärtans dag ensam, Åkes lastbil havererade påväg till Timrå så han blev mååånga timmar sen! Men till min glädje var han hemma ändå när jag kom hem från hoppningen.
Han hade köpt en hjärtetårta! Gulle..



Så först gjorde vi en riktig viktväktarpaj - eller inte!
Smördegsplattor i botten av en pajform, stekte kycklingfilé och champinjoner och vitlöksmjukost (typ Bonjour)
Blanda blanda blanda- ner i pajformen och smördegsplattetäcke ovanpå! mmmmmmmmmmmmm...
Finns inte ord att beskriva den. såsom tårtan!



efterrätten. Rosen blev min.. Rumpan fick Åke ta!

Idag blev en riktig hurtig dag.. Powerwalkade till stallet, red en sväng med lillan, ska iväg och träna dressyr i morgon för Tell..
Sen gick jag till Norrmalm och red Pelle. Duktig liten.. Såå roligt att rida den ponnyn!!

Sen skjutsade Vickan hem mig, kan medge att det var skönt även om jag hade tänkt vara hurtig på hemvägen också.
Hungrig som en hygena åt vi upp resterna från gårdagen, de gällde tårtan också!

För närvarande sitter vi och ser en film, sen ska vi iväg och fira Kent som fyller år på måndag..

See ya!

flytet lyser med sin frånvaro..

Ja, inte har jag då upplevt mina bästa dagar denna vecka eller förra, eller förrförra heller för den delen.
Magkatarr står på menyn för tillfället. Jippi! or noot.
Åkte till hippo för att hoppa för Kerstin M, men det gick då inget vidare. Hon var jättespänd och springig! Hoppade krumsprång först perioden av träningen!

jaja, bättre lycka nästa gång eller bryter jag något ben då kanske?? Näe så ska jag då inte tänka, nu vänder oturen, det känner jag!

Var vidrigt trött idag, slö och långsam i hela kroppen! Kom hem jättesent efter träningen igår och kom inte isäng förrän halv tolv. Det är inte så klokt när man ska upp halv 5!

Min telefon som tog sig ett dopp i vår toastol fungerar ju inte så idag har jag varit på jakt efter en ny, slagtålig och vattentät och allt vad den var. Mycket misstänksam gav jag mig ut på jakt på blocket och hittade denna, en nokia 5500



Efter allt man hört om bedrägerier så ringde jag ogillandes till säljaren. Han kunde skicka den på postförskott, nu var ju inte telefonen så dyr, men det fattar ju bara att jag blir lurad nu också!!

Var hundra år sedan jag köpte ny telefon, så det var dags nu, jag får ju ärva Åkes finfina leksak, men det är alldelens för hightec för min smak! Tar 20 minuter att skicka iväg ett sms!

Åke följde med till stallet idag och gick ca en halvtimme med lilla Grynet så hon skulle promenera bort ev träningsvärk. Tur att de gillar varandra dom två, han hade köpt med sig morötter också, sötaste hjärtat!

Sen åkte vi hem och nu har vi tryckt en semla var så ny myser vi framför tv:n.

Gjorde en liten jämnförelse idag på jobbet, vad tycker ni??

Är de inte lika så säg??





Känns dom jag är lite taskig med Safari, måste ta några roliga bilder på henne också. Men hon är så pryd,hon ogillar skämtbilder..

Quiz..

Hade tråkigt nu på rasten, fick tipset att göra ett quiz om mig, haffsigt och slaffsigt skrev jag ner lite frågot.. testa!

www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0902090555139289&a=1&

katt-apult..

Ännu ett inlägg, är man sjuk så har man tråkigt! Mått räv idag! Ont i huvudet, feber, uttråkad! Hemma från jobbet idag, kommer bli dyyrt detta! Emot alla principer att vara hemma när jag är sjuk såvida jag inte jobbar med andra människor, dörrarna är liksom imun mot mina bakterier!

Legat på soffan mest hela eftermiddagen. Med Kisse på bröstet, han ska alltid ligga där, min kärlek.. Chili! Safari har legat och surat i trädet. Uttråkad som jag var och digatalkameran 10 cm ifrån mig, blir detta resultaten;

först lite oskyldigt mys..

Älskade katt, han vill alltid vara nära!

Pussas kan han, mmm riktig charmör!

Nu börjar Chili bli uttråkad också!

Så han beslutar att byta kanal!

Se på mig istället!

LINSLUS`N!
Surpuppan!

Men i morse hade Safari sin kvalitetstid med sin favoritmatte!
Och snart är Åke hemma också! Har inte sett honom sen söndags!

Äntligen fick Ystra Syster lite tid över också att malia mig bildern från Agnäs och middagen. Tyvärr är det inga bilder på oss in action i backen, eftersom jag bara hann ta ett par kort innan batteriet var slut, så då tänkte jag filma Hampus debut på slalomskidor men det visade sig att de batteriet också var slut! Orutinerat..


Jag var då tvungen att ta bild på mig själv eftersom alla vara så upptagna med annat.. Men lika glad är jag för det..


Här gör Åke och Hampus (Malin och Peters son) i ordning lite lunch!


Efteråt blev det middag hos MallanBallan och Petrus med barn. Hungriga som vargar!


Efter maten var vi nöjda och glada.. Raclettejärnet som står mitt på bordet var det jag
försökte beskriva i ett tidigare inlägg!


Efter maten, färgade Malin håret på mig! Blev bulla!

Nu har jag bildat färdigt för ikväll! Nu blire å´ nanna kudde!

telefonkris!

Håller på att bli förkyld, kände mig väldigt tjock i halsen i morse, Tyypiskt!
Fick typ plumsa för att komma till bilen, tänkte unna mig lite bil idag, skulle ju upp och kika på erikträning efter jobbet. Skulle filma Simon- jag vet ju hur nyttigt det är att få se allt utifrån. När jag lika väl hade kameran med mig så tog jag lite bilder!

Linslusen Göran hamnade i bild..

 Här är det då.. guldet.

Arbetsmyrorna..

Sen smet jag iväg mot ridskolan för att kika lite på Erikträning, jag blev typ sjuk av allt hoppande, jag vill ha en till häst, så jag hade kunnat hoppa idag igen! Guud vad jag också ville vara med, det gick ju så bra igår, då vill man ju hoppa hela tiden!

Så jag och Emma kikade när simon red:



Har precis skickat iväg filmsnuttarna, Åkte sedan till stallet och mockade, Grynet fick vila idag efter träningen igår, måste ut i morgon en sväng, hur dålig jag än är, nu ska hon inte få vila så hon blir galen nästa gång jag rider!
Satte mig i bilen för att åka hem och märker att mobilen är borta, jag hade precis innan använt den så troligtvis hade jag tappat den i snön i stallet, så där gick jag som en idiot och sparkade i snöflingorna men icke! Till slut fick jag hjälp att ringa åt den och jag hade bara tappat den i bilen mellan sätena när jag satt mig.

Men telefonkrisen var inte över. Alla som känner mig vet ju hur tokig jag blir när jag tappat något allra helst telefonen! Så när jag kom hem och plockat in matvarorna jag var och handlade så gick jag in på toan för att sopa ihop all jävla kattsand som jag snart blir vansinnig på, Hade för närvarande telefonen i fickan på munkjackan, men inte så länge till!

Jag böjer mig ner och hör ett plopp! PLOPP??!! Åter igen har jag tappat telefonen i toan!(har hänt förut också) Jag snabb som attan dyker formligen efter den och fiskar upp den med handen! ÄÄÄckligt! plockar panikartat isär den och tar fram hårtorken. Nu är det några knappar som inte funkar, och om man t ex trycker på siffra 7 så blir resultatet både 7 och 6 och 8.. Hur går det till?? Tur jag hittade någon gamm telefon och en tillhörande laddare! Men jag gillar verkligen min billiga gamm-töcke-skit-telefon! Nu har jag suttit halva kvällen och skrivit av alla kontakter.. Puh, nu hoppar jag isäng..

Hej svejs


första kyssen, lite smått och gott ;)

Första kyssen


Det är din Första kyss och många frågor kan poppa upp i huvudet:

Är det rätt tillfälle?

Är det någon som tittar?

Vill min utvalda verkligen?

Luktar jag fräscht?

Sedan tänker du . . .

'Va fan!' och bara Gör det!!!





Detta är garanterat en mamma med ett eller flera barn till eftersom hon snabbt plockar fram sin kamera istället för barnet!



Och som vanligt denna morgon så lyssnade jag på mixmegapol. Där gastades de av Janet Leon som är deltagare i made in Sweden som visas på tv just nu..
Hennes låt är riktigt riktigt bra! Lyssna på den här:
  

http://www.youtube.com/watch?v=lzsomQktMiY

Gick Suuper på hoppträningen för Eva, red fram på gramanën, varför jag jag inte alltid det? Hon blir ju så avspänd snabbare! Idag visade hon sin bättre sida- jag red ju iofs ganska bra också!

Huuuj

bättre dag idag

Ja, idag var en betydligt bättre dag!
Slutade tidigare från kursen, men hann göra "läxan" innan jag skulle till frissan, visste ju att jag direkt efter besöket fos frisören skulle ta på mig ridhjälmen, så bäst att föreviga this moment! Annars äre mössa på eller ridhjälm..






Åkte sen och tränade dressyr för Kerstin Tell, så när vi lärt Grynet hur man travar så gick det hyfsat efter det! Det tar sig, bara hon lär sig att spänna av. Hon blir ju näsan rädd för sig själv varje gång hon sätter en hov i marken!

Hoppträning i morgon, Peppar som tusan! Änligen Onsdag! Det är höjdpunkterna på veckan..

min dag.. fy ..

Ja vad har jag då sysslat med idag?! Jag började med att glämma tmobiltelefonen när jag skulle till jobbet! Paanik! Väl på jobbet hade vi leankurs, höll på att somna av tristess, sen fick vi hemläxa! (Saknar verkligen inte skolan)
Sen brände jag mig på handen när jag skulle ta ur maten ur ugnen vid lunch.

Jag tog cykeln i minus 15 grader och cyklade mot stallet (hade tagit med mig ombyte till jobbet så jag skulle slippa hem innan)
Cyklar omkull och slår knät! ( knäet ser ut som en fotboll!)
Rider en fruktansvärd häst! Hon betedde sig som hon blev jagad av älgar! Mina djärva försök att bara stå upp i sadeln och galoppera tills hun lugnat sig var ingen idé!
Hon hade bara en av sina sämre hjärnspökedagar! Cyklar hem och fryyyyser som en hund! Handskarna hade blivit fuktiga och det var fan inte varmt ute!

När jag har ca 500 meter hem så lägger cykeln av, kedjan sitter som den ska och allt snurrar men inte hjulen när man trampar (säkert något hjullager sa Åke)

Kommer upp vid lägenhetsdörren och ska plocka upp min jacka ur väskan där jag har mina lägenhetsnycklar- JACKAN FINNS INTE I VÄSKAN!

-Den är kvar på jobbet, få se nu.. Klockan är 18.00, ingen finns på jobbet, mitt passerkort ligger i jackan och telefonen i lägenheten, jag kan inte precis ringa någon!!
Jag tror mig veta var chefen bor så jag börjar traska mot hans lägenhet, men hittar inte hans namn på någon av postlådorna, traskar vidare till en annan som jobbar på Dooria som numera bor i en lägenhet som jag en gång bott i, så dit hittar jag ju.
Han är såååklart inte hemma!!
I närheten ligger hemtjänsten lokaler så jag lommar vidare och ringer Åke från hemtjänstens telefon för att höra om han lämnat någon reservnyckel till någon av våra vänner- Såklart inte!
In på hitta.se för att söka igen Chefens telefonnr, hittar det och ringer- han svarar! Vilken lättnad.

Ha ha ha  såå pinsamt men han kommer iaf och hämtar mig och kör mig till jobbet för att plocka ut jackan. Sen kör han mig hem. Det finns änglar ändå!

Om man ska se dagen från den ljusa sidan- så händer allt som möjligtvis kan hända! Hoppas det nöjer sig där så jag kan ha lite flyt för en gångs skull.

Fick dock ett sms idag där mitt bling blingpannband och schabrak kommit från SEGcompany! Äntligen!
Å som jag blev lycklig när jag öppnade paketet. mmm älskar att shoppa!

Om bara Åke hade varit hemma?! Hatar när han har bortavecka, dessutom åker han till sina föräldrar på onsdag så jag ser väl inte till honom förrän söndag!! Tuur jag har katterna, annars hade jag varit mörkrädd, de skrämmer bort spökena!

se bara=)



Chilis mamma skulle verkligen vara bra att ha! Håller späkena borta på 10 mils radie! Men jag tycker hon e så fin, lilla kyckligen!



Väntar fortfarande på att Malin ska få tummer ur.. och lägga upp bilderna från Agnäs! Så jag kan lägga in dem här!

Såå det var min dag,

Dressyrträning i morgon för Kerstin, hoppträning onsdag för Eva.

Jojo det rullar på minsann!

Lördag

Vi hade en härlig lördag!! Sov ut på morgonen, packade lite korv, varm cholkad, smörgåsar och begav oss mot agnäs.

Jag har inte åkt slalom på typ 5 år, det var sååå kul att åka! Varför göra man det inte oftare!? Hampus premiäråkte till råga på allt! Malins busunge Hampus stod på ett par slalomskidor för första gången, duktig liten!

Stackars åke trodde vi skulle vara tvugna att amputera hans fötter vid knäna, han valde ett par pjäxor som var för små! Orutinerat! Ha ha men efter ett litet byte i halvtid så fick han till sist känna blodet i tårna igen!

Vi åkte till backen stängde sen begav vi oss hemåt till Malin och Peter för att avnjuta en  middag och lite vin såklart. Raclette stod på menyn. En väldigt sällskaplig maträtt då man tillagar den tillsammans mitt på matbordet i ett speciellt raclettjärn, vi stekte lite fläskytterfilé (eller vad det nu var) svamp, grönsaker, bacon, och som grädde på moset, skulle vi ju haft racletteost men fanns tyvärr inte på affär´n då finns det speciella behållare man lägger skivad ost i, och när den har smält ringlar men den över maten! Smalmat!! Näe..

Gott? Joo! Men tarmen hade en och annan åsikt efter den måltiden!

När Malin har fått tummen ur.. Ska jag tvjuva lite bilder från hennes blogg, då jag än en gång glömt kameran!

Nu har jag precis städat hela lägenheten, skulle behöva bada båda katterna men det får bli senare ikväll när jag jobbat lite, jobbar extra ikväll på hemtjänsten!

Sitter samtidigt som jag har datorn i knät och tittar på sveriges västa bilförare! Alltså helt otroligt! Jag blir hysteriskt skräckslagen när jag tänker på vem som möjligvis kan sitta i den bil jag möter efter vägen. Hjääälp..

RSS 2.0