ditten och datten i bild

Jag som var så pigg ett tag, vaknade före Åke, låg och väntade på att få stiga upp.. Nu är jag trött igen.. Eller jag vaknar med jämna mellanrum men jag kan somna om och sova hur lätt som helst efter det..

I morse klev jag upp halv 10 iaf.. Kom iofs hem ganska sent då jag tillbringade kvällen i Braxsele.
Då ringde Sara och sa att de var på malmen och skulle hoppa lite. Jag åt en snabb frukost och pinnade upp dit då vi ändå skulle bygga om sommarhagen vid 12tiden.

Roligt och se lite aktivitet i ridhuset när man är där själv för jämnan numera under sommarhalvåret.

Jag började lite tidigare med hagen så jag hade nästan hunnit färdigt när Kerstin kom. Men gräset hade blivit rätt högt på sina ställen så Kerstin tog lien och tog bort det värsta så inte strömmen störs..

Nu är det gjort iaf, så de har mat i minst tre veckor nu. Sen flyttar vi ner dem på första stället igen innan vi tar hem ligisterna.

Linade C så Kerstin fick se och vi var överens om att han är halt, inte mycket och rätt difust.. Förbaskat! Det blir veterinären för den mannen! Så får vi se vad dem säger.. Han är ju dessutom superfin i benen, torra fina ben, nån galla på bakbenen men inte alls mer än normalt. Ja ja.. Jag är ingen veterinär, jag ska inte spekulera.. Men surt är det!

Hade lust att bjuda på lite sommarbilder.. För den som vill se.



Vännäsdagarna. Min karl bjuder lite på sig själv som vanligt.. Och Simon tafsar (som vanligt!!) Och jag skrattar....... Som vanligt....


Jag och hjärtat påväg på en fisketur med båten..


Fiskelyckan blev stor för Åke som fick 4 och hos mig högg det en storgädda, men släppte vid båten! Typiskt.


Men lika glad var jag för det??


Sen till något heeelt annat.. Lillsängen är bäddad och väntar på bebis!


Stormagen! v34+6..


Älsklingen i en box på norrmalm. Fina fina häst..


Ceriogubben

Nu håller vi tummarna att det ska sluta onnes!! Jag har minsann tänkt rida när jag har kalvat! Så det så!


semstertisdag

Gubben har lämnat mig och tillbringar veckan ovanför saxnäs för att fiska lite med några kompisar.. Jag var en riktigt ensamvarg förut.. Bara å få vara själv en stund kunde ju vara huuuur skönt som helst.. Nu blir jag ju jätteensam, om han åker iväg.. Det går rätt bra om man umgås med någon av sina kompisar.. Men han är liksom en drog den där Åke som jag har.. =)

Först var det fint väder på morgonen då hade jag tänkt åka och lägga mig på badet, sen mulnade det på så istället åkte jag och köpte färg till mitt gamla tävlingsskåp för att fräscha upp det en aning.
Då kom solen tillbaka och jag, Simon och Hanna åkte och la oss på playa del Vännäsbadet för att lapa lite sol och snacka strunt..

Hem för att äta lite sen en powernap för min del! Vaknade pigg och glad, trampade cykeln upp till malmen för att börja lite smått med skåpet, men börjar med att ta sönder ett av hjulen. Så nu har jag verkligen att göra! Suck.

Jag har egentligen mycket jag skulle kunna göra, men är inte sugen på att göra det nu.. Det rimmar ju rätt dåligt.. Så istället tycker jag att det är bättre att gå hemma och ha tråkigt..

Nu har jag dumförklarat mig nog i detta inlägg.. Jag har lyckats ragga upp Malin- så dit bär det iväg! Hej svejs..


SEMESTER

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, med den enkla anledningen av att det har inte hänt så mycket..
2 Juli gick jag på havandeskap. Inge mer arbete för mig på en stund..
Trist på ett sätt, trivs ju bättre än bra på jobbet.. Men skönt för att jag gillar anledningen att vara hemma.
Det känns konstigt och helt galet att gå och längta till hösten, när sommaren står i full blom! Vi måste tagga ner lite och njuta lite av den först, för Åke känner likadant..

Cerio får sin sommarvila på ett gäng veckor nu då han inte var riktigt fräsch i onsdags.. Men när jag tittade på honom igen på fredagen så såg han fin ut igen.
Men troligen så har de blivit skrämda av något under helgen. För på lördagmorgon var hagen rejält demolerad på flera håll! Och hästarna på vift. En stod på ryttarföreningen och den andra i grannstallet (tack för hjälpen!)

På söndagen hade Cerio upptäckt att det inte var ström på tråden (upptäckte vi sen) Så han stod utanför och åt- medans kompisen snällt stod kvar i hagen.

Inga synliga skador men när jag linade honom igår kväll (söndag)¨så var han oren igen. Halt skulle jag inte säga- men inte sig själv..
Så det är lika bra han får ett tag på sig att ladda batterierna i värmeböljan så kollar jag upp honom hos vet innan vi sätter igång honom igen ifall han skulle visa något då..

Så med honom på bete; slappar vi i stugan i ultervattnet. Åke har under dagen försökt sig på att vindsurfa= Svårt!

Vi har nog inte riktigt kommit in i semesterkänslan än- fortfarande så blir jag stressad av att bara sätta mig med en bok i solen (det känns som: "vi måste det här... och vi får inte glömma det där"...)

Men det kommer nog!

Nu åker vi till havet, till Fam Ahlberg på lite middag! Underbart.. See Ya!

RSS 2.0