Häst, häst, häst

Var och der Cicero igår, Mias häst. Viilken liten sötnös den är! Han var riktigt rolig att rida, lite avvaktande och föriktig först, men tod sedan för sig allt mer. Hoppade några minisprång också. Bra egen bjudning men förhållningarna gick inte igenom hela vägen, det var först på slutet vi hittade varandra. Duktig liten!
Kanske tar med honom till Skeå? Mia tyckte att det skulle vara roligt för hästen. Och för min del sitter det då inte fast, bara man löser allt det praktiska. Skulle få låna hennes transport isåfall. Har ju ingen boogie själv. Sen ä'r det ju inte säkert det finns uppstallning kvar. så vi får se hur det blir.

Knep sista platsen till Louise Haaga också, träning och föreläsning för henne i Aug. Ska blir mycket spännande!


Hoppträning för Eva idag. Äntligen! Veckorna går Alldelens för sakta!
Sen blir det Granån på torsdag kväll, Valborgsfirande. Får passa upp för storÅke bara ( min Åkes svåger), han hotade med att dräpa mig med en TOPS om jag la ut han på bild (som i förrförra inlägget) Gå tillbaka och kika på det vetja! =)

fruktansvärt

Dagens ritt blev ett fiasko! Min eviga unghäst som är rädd för precis allt som existerar innanför ozonlagret, driver mig till vansinne! Hon var så spänd idag så jag kunde inte ens fatta galopp på henne. Hur kan det komme sig att den ena dagen är de inte rädd för något och den andra dagen så flippar de ur totalt?!Hästar är ju värre än karlar!! Verkligen omöjliga att förstå..

Jag var så arg efter jag hade ridit så jag var tvunget att avreagera mig på något så jag skickade sms till mina närmsta vänner med de fulaste ord jag kunde komma på om hur jag skulle flytta till Korea och bo där som uteliggare och gud vet vad?? (jag är inte heller så lätt att förstå) Får sådana infall ibland... Jag skulle köpa marsvin och lägga alla mina pengar på smink (som jag ändå nästan aldrig använder!)

Gun blev min räddning! Tack underbara för att hon hjälpte oss med deklarationen så nu är den nästan bara att skicka in! Tack gode gud att det finns de som gör sådant, det är inte lätta att hålla koll på allt man får dra av efter renoveringar av näringsfastighet och försäljning av näringsfastighet.. Behövde bara kasta ett öga på högen av papper för att vilja kräkas, men det löste sig och nu är det avklarat! Får dock en jävla storsmäll på vinstskatt! HUvva! Blir å ringa banken om jag ska ha en suck att kunna betala det! Tur jag har jobb! Stackars öde till de som blir varslade hejvillt!

Var och handlade lite mat idag igen, min AnnaSkipper soppa som jag tillagade med största omsorg likande ju ingenting! Var bara att slå bort. i receptet stod det tre matskeder Curry, jag tog bara två eftersom jag inte riktigt gillar curry. Men nja, blev en HEET soppa! Till och med Kryddfanatikern Åke kunde inte äta den!
Men nu så, nu har jag handlat vanlig mat igen, sådant jag KAN tillaga!

Sitter nu och tröstäter en chokladkaka för att hästen var så elak mot mig idag och skattesystemet för den delen också, ska snart hoppa isäng, Natti Natti!

Lördagens bravader

Upp tidigt lördagmorgon, iväg och släppte ut Dianas hästar, åkte sen och gjorde stallet hos Grynet.
Sen gjorde vi oss i ordning och brände iväg mot sta´n.
Åke mamma och pappa har varit gifta i fyrtio år och firade rubinbröllop! Först åkte jag och Åke till DRessman för han behövde köpa lite kläder, han hittade jeans, t-shirts och en svart skjorta. Sen visade det sig att killen som stod i kassan kände åke (fast åke kände inte igen honom)
Hur som helst så fick han kanonrabatt och vi gick vidare till HM för at jag kanske också skulle hitta något.
Det blev två kläningar och en tröja, Myycket nöjd med våra inköp, drog vi vidare mot bowlinghallen.

Alla väntar lydigt på sin tur.

Jag fick turen att ha Jenny och Hannes på mitt lag, Åke fick också vara med oss.


Fredrik spanar in motståndet


Här har vi rubinparet!! Håkan och Majsan- Dem bästa!


Majsan siktar på strike


Jag siktar på någon av rännorna bredvid banan! Och jag träffade!

Resultaten för bowlingen blev som följande; Match 1- delad tvåa med Jenny, sen i match 2 kom jag sist och sista matchen kom jag tvåa igen. Hejja mig!Efteråt åkte vi till Djäkneboda för att grilla och fortsätta fira bröllopsdagen.

Vi stod för efterrätten och det bjöds på
biskvitårta

och annanaspaj


Mycket trevligt sällskap, fullpackat hos Bellgrans recidense.


I brist på bättre gör man sällskap med hunden! (nenji fick såklart följa)


Sötaste Nea visar hur Sofia ska rita..


I takt med alkoholkonsumtionen ökade antalet tokar också!




Jag körde och drack inte en droppe, men jag är ju tokig sen innan, inge nytt!


tokigast av alla! =) Hannes Och Elias

En helkul kväll. hoppas det snart blir en favorit i repris!

dagen

Idag har jag och Grynet plågats för Kerstin med ett stenhårt dressyrpass, men det känns super efteråt! Gick helt okej, red igen ett program på slutet, men oj, där visade jag att vi inte var redo för tävling, huvva, Gick inte alls bra, Näe vi håller oss till hoppningen! En stund till iaf..

Städat hela lägenheten idag också, känns underbart, var länge sen jag inte kände grus under fötterna.. Kattgrus och hundgrus och skogrus, tar ALDRIG slut. Jag som är så pedant också! Får inte göra anne än å styr sopen över gölve!

Fick ett glatt lönebesked också, stod att det var korrigering på bruttolön och en liten slant utöver den vanliga, så nu kan jag köpa Emmas sadelgjord. Vi har egentligen bytt, men hennes är mycket finare så jag lägger pengar i mellan!

Fått taxeringskalendern nu också, så nu ska jag luska på mina jobbarkompisar! Hihi alltid kul!

Gun har tagit sig an vår deklaration nu också! Underbart! Det är då inte lite att tänka på med alla blanketter eftersom vi ägt och sålt näringsfastighet.

Blir tidig kväll i kväll, längtar efter min bok! Ska läsa Lääänge. Åke är och jobbar=( Hatar att sova ensam!

Hej svejs

Fruktansvärt

Alltså jag har den allra värsta hårfärgen just nu! Jag har en ljus raggarsträng i hårbotten eftersom jag inte har färgat utväxten än! Oj oj oj, ser ut som jag är gråhårig i botten, men jag vill inte färga så mörkt nu till sommar´n, huur gör jag nu??
 Fast 7 resor värre!! (+2cm)

huvva!

DRessyrtävling

Följde med Emma och Linda på Dressyrtävling igår, Väl godkända resultat för vännäs över lag! Linda tog en tredjeplats i första klassen. Emma var just untanför placering i båda klasserna. Synd på två fina rundor! Ja ja, vi hade en väldans massa kul.
Annars tog vännäsryttarna en andraplats med Dressyrlaget som bestod av Emma, Linda och Susanne! Duktiga tjejer!


Jag som hästskötare fick också vara med på bild!
Tur att jag var där med rätt sällskap, för fy vad tråkigt det är att titta på dressyr, speciellt de man inte känner. Det var ju roligt så länge det var någon "kändis" som red!

Emma i Lb: http://www.youtube.com/watch?v=R2Cs8ObHPok&feature=channel_page


Jag tillbringade en hel del i Kusen och co- butiken. Hittade mig ett par snygga ridbyxor och ett par KK-strumpor! Love, love, love!

Vi var hemma igen i Vännäs vid 9 på kvällen, 13 timmar från hemma började kännas i kroppen, men jag åkte till stallet för att mocka och då blev jag plötsligt så sugen på rida i mina nya ridbyxor! Sagt och gjort, kl 22 tog jag in hästen och red en sväng, blev med andra ord ganska sent jag var färdig i stallet.

Sen cyklade jag hem till Nicke och Hanna där Åke, Lillemor, Magnus och Linnea väntade. Väl där fick jag lite näring efter en hel dag- dricka, skruvar, ostkrokar och godis.. Nyyttigt!!

Sov länge i morse, Simon ringde och skällde på mig för att jag sov så länge. Sen låg jag och läste en stund medans Åke gjorde scones åt oss till frukost! Åke är bara bäst, den enda karl jag känner som går upp en söndagmorgon och bakar bröd! Och det är då inte första gången! Puss hjärtat!

Kåtast

Är nog safari! Herregud vad jobbiga de blir när de löper.. Hon går runt och skriker som besatt! Och Åke som att i hopp om att hon ska sluta skrika, går runt och ropar "SNOPP", "SNOPP"!! i lägenheten. Pinsamnt! Men medans de irrar runt  i lägenheten och ropar åt varandra; ena ropar på ett främmande djur(iskt) språk och den andra skriker könsord, ja då ligger jag dubbelvikt och skrattar tills tårarna sprutar!

Gick sådär på Evaträningen igår, uppvärmningen gick inte alls, måste få in högerbogen. HRM.. Men sen när vi hoppade bana gick hon som klockan! Superrunda! Då blev jag lite glad igen.. Tänk att hästarna kan påverka en så mycket... Eller är det bara jag? Näe, inte är jag ensam, det tvivlar jag starkt på!

PÅ Lördag följer jag med dressyrnissarna Emma Och Legend till Skeå. Laget ska kämpa om en bra placering, kan ju vara roligt för en gångs skull att se lite dressyr *HOSTnotHOST*
Ha ha ha Egentligen följer jag bara med för att Emma ska dit, hur ska man
annars få lite tid med sin kompis? "He gäll å" ta vara på gångerna!

Kort från mig- Hej

livad kväll och förstörd telefon- igen..

Jag och Åke har väl kommit fram till att vi inte är de mest impulsiva människorna i denna kommun, men så igår fick vi ett infall sådär vid halvtio tidenpå kvällen så vi ringde Emma och Frderik och frågade om de var sugna på sällskap? Det var dom, och en timme senare stod vi på ranchen i Malmby.

Åke tog sig nå pilsner med Fredrik, och Emma tog sig en cider.
Impulsiviteten smittade av sig och även Simon och Miggo kikade förbi. Det hela slutade med att alla blev riktigt fulla utom jag som drog kortaste strået och fick köra.. Gör inget- JAG mår såå bra idag!

Red en sväng i det underbara vädret, men om jag hade velat behålla mitt goda humör så skulle jag struntat i ritten- det gick käpprätt åt skogen! Grynet var helt galen! Vårkänslor eller nåt..

Och förra gången jag förstörde min telefon så tappade jag den i toalettstolen, idag tänkte jag rengöra den i tvättmaskinen! Stoppade in alla min ridkläder och plockade ut allt ur fickorna -UTOM MOBILEN! ÅÅÅÅÅÅ! Jag blir vansinnig på mig själv, så frustrerande att alltid ständigt glömma allt!
De som känner mig är nog lika less på det som jag. KOmmer med all sannolikhet bli senil innan 40. =/

Nu har jag jobbat ett pass på hemtjänsten och i morgon början vardagen på Dooria. Kortvecka som tur är. Sköönt.
Hoppträning för Eva på onsdag. Tror jag ska prova hoppa på gag, hon känns fin på det hemma.
Red ju på de en stund förut, minns dock inte varför jag slutade?! ni vet- Minnet.... Suck!
Jaja, jag lär väl märka det!

Natti natti


Maat

Ja, vart vi än har åkt denna påskhelg har bordet stått dukat med förrätter, varmrätter, efterrätter och annat tilltugg och godis!

Igår var vi bjudna hem till Lillemor och Magnus och lilla Linnea (trots att kameran följde med blev det inga bilder=( 
Den underbara silltårtan fanns kvar då vi inte lyckats äta upp den i braxsele kvälln innan, den var nog påskaftonens höjdpunkt, sen hade Lillemor gjort en underbar chokladmousse på 72%ig choklad. Helt makalös var den!

Vi hade en supermysig kväll framför tvn och Robinson. Hoppas det snart blir en favorit i repris..

Vi kom hem ganska sent, jag åkte för att titta till Elvis, katten jag är kattvakt åt hela påskhelgen. Vi sov länge i morse. Jag bad Gabban mocka åt mig idag då Grynet skulle vila. Sen styrde vi kosan mot Granån och Åkes familj. Åkes systerdotter fyllde 19 så det blev grillning och tårta! LOvley!

Men nu, nu blire sallad hele veckan, stackars kroppen ska få repa sig från allt gift..

Sitter nu och tittar på wipeout- skrattar hejdlöst. Hoppas ni har en lika bra kväll, huuuj!

Långfredagen

Långfredagen bjöd på god mat och gott sällskap hos Malin och Peter i Braxsele med deras familj samt Lillemor och Magnus med Linnea. Och vi hade med vårt barn- Nenji.
Började morgonen med att cykla till stallet med Nenji och red en sväng. Vårstädade ut alla tjocka vintertäcken till förvaringsskåpet och tog fram alla regntäcken istället.

När jag kom hem satte jag igång med mitt strå till stacken- Rulltårtan.

Impad av mig själv, den blev faktiskt bra,  hel och fin, jag tappade inte ner eller hade sönder den, något som ofta händer mig när jag ska laga mat eller baka!

Vi tretiden gjorde vi oss i ordning och åkte och hämtade Lillemor, Magnus och Linnea.
I braxsele var det nästan fullt hålligång, Peter slappade på soffan barnen lekte och MallanBallan stod och pudrade näsan.


Detta blev resultatet- en påskrosa Malin med rödtjutet i högsta hugg!

Kort därefter dukade vi upp maten!


Två underbara sallader, ägghalvor, kycklingfile, potatis, lax, en fantastisk silltårta (tack lillemor!), västerbottenspaj och tillhörande såser!

Underbara västerbottenspaj! (tack malin, kvällen var räddad!)

Huur mycket gott som helst! Efter maten gjorde vi i ordning efterrätten. Rulltårtan skulle alltså bli en bakelse, en påskbakelse!
Döm själva, jag tror tamesjutton det ser ut som kläckta ägg..




Hembakad rulltårta, vispad grädde och persikohalvor! Yummie!

Efter maten stod barnen i focus, underbara små!

sötestn! Lilla Linnea roar sig på hallgolvet.
Linnea och Emma framför tvn!

I morgon blire å åka och Kika på Amogos debut på hopptävling! Spännande!! Hela 20 cm ska den lille få skutta över, det är nog mest lite miljöträning, tänk så många på läktaren som kan se lite farliga ut=)
Sen har jag tänkt rida nybyrundan med Grynet, är så kräkless på våra ridvägar! Hon känns fortfarande fin på fullcheckbettet! Tror hon gillar hur det ligger i munnen på henne, det är format lite snällare. Börjar vänja mig vid sadeln nu också, gillar att det känns som att min sitter lite närmare henne.
Ska blir roligt att prova hoppa i den på onsdag!

Nu ska jag hoppa isäng och läsa en stund. Natti natti


morgonlycka!

Tordags förmaiddagen/morgonen kunde inte bli bättre! Sov ut- helt underbart. (är ledig till tisdag) Vaknade brevid världens mysigaste Åke, vi låg länge och drog oss och läste (håller på med en superbra bok!) Sen kom posten, ÅKe gick och hämtade den och till vår förtjusning hade deklarationen kommit! Jag fick verkligen en mycket positiv överraskning!

Nu kommer vi ju få vinstskatt eftersom vi sålde huset förra året, men med allt i får dra av på renoveringen så kanske det inte blir så mycket, så jag räknar väl med att jag ändå inte får smaka av mina skattepengar! Surt.. Men HADE jag fått det hade jag ändå satt in dem som en extra amortering på lånet så det kanske försvinner någon gång!

Plötsligt piper det till i min telefon och jag har fått ett sms som säger att min paket från Sharpman.se har kommit till Ica/posten- SADELN!!!

Vi kliver upp och äter frukost/lunch och jag kilar iväg och hämtar sadeln, åker till stallet och ska ta en liten sväng- till min stora lycka ligger den super! Oj vad glad jag blev. Mitt sökande är över!
Nu var den ju inte hälften så skön som min Zaldi.. Men jag hade köpte den om den så var rosa! Huvudsaken att den passar!
Tog med några bett till stallet som jag lånat hem. Hon kändes fin på bettet längst ner i bild- det med parerstänger.
 
Såg att Sara i stallet hade ett likadant, om jag gullar med henne kanske jag får låna det längre, då dessa jag lånat hem används.

Posten kom med mer lycka också; i högen av alla brev så låg detta



Min bästa vän ska gifta sig! Längtar så!

JObbar extra ikväll på hemtjänsten, är huvudet dumt får huvudet lida!

Nog är det väl förbannat!!

Inget avsnitt av Desperate Housewives ikväll!! KATASTROF! Hur ska jag nu överleve kväll´n??
Varför inte lägga alla jävla skit hockeymatcher på en och samma kanal! ÅÅÅ, ja ja får glo på mitt reservprogram på tisdagar: House..

Var bara tvungen att meddela min islka över detta! =)

HUuuj- hoppas ingen fler får något sådant chockerande besked idag!

Havrepappa bloggar igen

HAVREPAPPA HAR BLOGGAT IGEN, OCH ÄN EN GÅNG STÅR JAG OCH SKRATTAR HÖGT FÖR MIG SJÄLV. vAR SÅ GODA DRESSYRNISSAR! =)


Jag kan förstå att man som dressyrryttare ibland rider fel väg i programmet. Det är ju en nästintill oändlig ström av svängar och ökningar och minskningar av farten. Själv kan jag sitta och verkligen studera tio ekipage i rad, utan att ha en aning om vart i programmet den elfte ryttaren är. Jaha, nu var det slut tänker jag när ekipaget stannar och de fyra i publiken applåderar lite förstrött.

Som tur är så finns det hjälpmedel, och jag har en liten idé om att man borde kunna använda sig av vanliga svenska trafikskyltar. Dessa förstår ju de flesta av oss. Fördelen är också att på så vis så kan även vi på läktaren förstå varför ryttaren svänger till höger eller vänster vid en viss punkt. Visst det kommer att bli en ansenlig mängd skyltar inne på banan, närmare bestämt ett femtiotal för ett ordinärt LB-program. Å andra sidan så kommer ingen längre att rida fel, och publiken kommer att förstå vad som blir nästa sväng i programmet.

Trafikskyltarna kan faktiskt användas till att förklara långt fler saker runt en tävlingsplats än själva programmet. Här nedan kommer ett smakprov på hur det skulle kunna se ut:


Anvisning för vart i programmet nästa sväng kommer (finns naturligtvis både med höger- och vänstersväng).




Serpentiner. Skylt finns även spegelvänd för maximal förståelse.







Varning för hingst! (De av er som inte kan tolka den här skylten är bara att gratulera).





Varning för häst med ojämnt sadelläge.





Omkörning på framridningsbanan är förbjuden.






Omkörning av ponny på framridningsbanan förbjuden.




Varning för bakdel innanför spåret. Denna skylt kan tändas för att uppmärksamma ryttaren på detta under pågående ritt.




Varning för fallande hästbajs. Lite oklart vart man skall placera denna skylt?





Lägg en volt i varje hörn av banan.






Varning för stallpersonal i arbete.




Varning för ryttare med en kavaj i avvikande färg. Används främst för att förvarna dressyrdomaren så att denne inte får en infarkt när ryttaren kommer in på banan.





Insemination pågår. Notera att "struten" är festligt randig. Något som kommer stå högst upp på Briars önskelista den här julen. 


´



Spö är tillåtet.






Varning för häst i korsgalopp.






Piruett.








Varning för uppställda dressyrstaket. Detta är en av de viktigaste varningsskyltarna för en dressyrryttare, då dessa höga hinder kan vara förödande för en dressyrhäst att försöka ta sig över.





Bakdelsvändning. Pilarnas färg anger åt vilket håll vändningen skall ske.






Begränsning av ekipagets totala vikt.






Avslutande halt






Volt.





Ponnyföräldrar strängt förbjudna.






Ökad galopp.







Ökad trav (överkorsad symbol när ökningen skall upphöra).








Här betalar du domaren innan start. Efterbetalning endast mot dubbel avgift.







Galoppombyten i varje galoppsprång.





Uppsamlingsplats för besvikna ryttare. Här finner man även jourhavande medmänniska, jourhavande stallkompis samt jourhavande präst.






Riksföreningen Betala & Bär kan vila sina trötta kroppar här.





 Galoppvolt.






Varning för lata ponnyungar.






Varning för utklädda hästar. Om det finns en tilläggsskylt som säger t ex. 100-500 meter, så handlar det om ett helt vanligt karnevalståg för hästar.





Eftersom i princip alla Sveriges ryttare lider av någon form av invaliditet efter en ridolycka av något slag, så är detta den enda skylten i den svenska skyltsamlingen som är totalt onödig på en hästtävling. Om det i normala fall finns två handikapplatser per 100 parkeringsplatser så borde förhållandet vara det omvända utanför en ridanläggning. Det kanske till och med vore mer logiskt att ha två parkeringsplatser med en överkorsad rullstol på skylten?

Förstår ni nu vilken nytta vi skulle ha av ett större antal trafikskyltar på våra tävlingsplatser? Ingen skulle längre behöva fundera över vare sig program eller vilka aktiviteter som pågår på de olika delarna av tävlingsorådet och runt stallarna. Det här var bara ett axplock av de absolut viktigaste skyltarna.


6e plats

Idag satte jag upp ett betydligt bättre tempo! Fick bra flyt och dubbelnollade 115, är dock sämst på omhoppningar! Rider för sakta helt enkelt, där sitter jag och flåsar och flämtar för att det går så fort och jag ska hinna svänga men icke då, jag är egentligen ute på söndagstur i skogen!!

Det blev ändå en 6eplats efter att ha blivit nerknuffad från tredjeplaceringen jag fick efter ritten! Ja ja, fick ändå igen 420 kr, så tack för den! Grynet kändes mycket bättre idag, inte alls stark, hade bytt tillbaka från kulbettet till det tredelade. konstigt att det kan bli sån skillnad, red ju bara en klass på kulbettet. Hon saknade väl inte bettet förrän jag tagit bort det =)

Älskade lilla häst, hon betyder allt och mycket till, hennes nya sadel kommer till veckan! Hoppas min gud att den passar! Morris and nolan- blää tycker jag.. Men vad gör man!?

Hippo dag ett

Nja något jätteflyt hade vi inte idag, jag och lilla Grynet. I 110 tappade jag balansen efter sista hindret och svängde lite för mycket så jag hamnade innanför blommorna/höbalarna och när jag återfick balansen och lyfte blicken från framvalvet till banan så såg jag att vi i princip stod vid hindret vi skulle hoppa, så jag la en volt, men vi var felfri på hinder!
Jag kände redan på framridningen till första klassen att jag skulle få det kämpigt, hon var Prima Donnna stenkäft! Jättestark och det kändes inte bättre till 120in!
När jag sett filmen kan jag se att jag sitter och rider i undertempo, galoppera mera i morgon!
Så vi kom i botten eftersom jag tyckte att hon kunde ta förhållningen mycket, mycket tidigare än 1 meter innan hindret! Vi fick ner en bom, så fyra fel i vardera klass!
Men jag tror inte vi skämde ut oss iaf! Så att det var fler än jag som hade oflyt! Väldigt många uteslutningar och många ekipage som hade mer än 16 fel!

Märks att på nationell tävling och de tekniska svårigheterna på banan plockar bort en hel del från toppen av resultatlistan.
Tog hem Grynet så hon skulle få sova hemma i natt, rider ändå i sista klassen i morgon, åker dock ändå in vid 11, vill ju kika!

Grynets första hopptävling 07

Polispådrag

Ja jisses, jag ska då alltid skämma ut mig! Mellan april och början på juni så är det nästan en omöjlighet att köra på "mickes väg" mot mitt stall, man fastnar helt enkelt i leran kort och gott.
Så då brukar vi backa ner transporten på en liten skogsbilväg och lasta hästarna bredvid 92an (lite riskabelt kanske) men thats life!
Snövallen på den lilla vägen har ännu inte försvunnit så jag ställde bilen och transporten efter vägen istället, nära kanten.
När jag står i stallet sen så ringer Simon och frågar om polisen ringt mig, min första tanke var; 1april var igår, det kan inte vara ett skämt.
Vad?? frågar jag och han har då percis kört förbi min bil och transport och polisens blåljus!

Så jag lubbar för glatta livet ut på vägen och men andan in halsen drar jag en rövare att alla hästar har varit lösa?! så jag var TVUNGEN att stå där.  Poliusen sa att det var ingen fara men att jag glömt varningstriangeln.

Puh.. snabbt som tusan vänder jag kosan och kör den vidriga vägen in till stallet
(höll på att välta ekipaget på vägen också)= JÄVLA VÄG!

Ja, med facit i handen så var det nog kanske inte det smartaste jag gjort! =) Körde sedan hästen till Norrmalm och tränade dressyr för Kerstin, Gick super efter en liten stund, roliga lilla häst!

Nu är jag taggad inför tävlingen! Åker in och kikar redan ikväll.

Sämt på hela dagen var att sadeln jag tagit hem från övik inte passade!! Huur kan det komma sig? Det måste ju skilja jättemycket på modellerna, För Malins gamla Frank Baines låg som gjute! Och denna Frank Baines låg sämre än min Zaldi!
Hur i hela friden ska jag göra nu?? Det var ju en av sadlarna hon skulle kunna ha!?

Förbaskat..

RSS 2.0