Lördag

Bästa morgonen man kan tänka sig! Frukost på sängen.. Två färska smörgåsar och mjölk- det bästa! Tack finaste Åke..

En lugn morgon med lunch på Caféet, sen stallet och en ridtur!

Efter det stod det en dusch på schemat för att sedan bege sig till Umeå. Vi är på jakt efter ett nytt matbord. Men dum som man är så kollade jag inte öppettiderna för affärerna. Och jag säger bra- Jävla Umeå!! Om det är lönehelg kan dom väl för fan ha öppet två timmar extra? Allt stängde ju 16.00 förutom Jysk som ändå inte har det vi söker, eller rusta! KUL!

Men jag var in på BOOM 20 minuter innan stängning så jag hann gå något varv och fota några intressanta bord med mobilen eftersom Åke inte följde med.

Sen iväg på Bowlinghallen där jag skulle bowla med mina syskon och deras respektive- mina riktiga syskon som jag typ ALDRIG träffar!
Jag var riktigt bra i första omgången där jag hamnade tvåa efter en stark insats av brorsan.. Och omgång två kom jag på en fjärdeplats! Näst sista med andra ord =)

Efter detta äventyr blev det en sen middag på Sonyas på vasaplan som hade en otroligt bra buffé!!
Så, mätt och nöjd sitter jag nu i soffan hemma och önskar att Åke hade samma filmsmak som jag, så jag skulle få titta på lite nyinköpt film, men jag får väl vänta på någon dag då han är borta!

Tack för mig- Hej!


bloggtorka!

Nu har det varit total bloggtorka! Har väl inte haft så mycket spännande kanske? Ni som är vän med mig på facebook kanske har läst att vi väntar smått.. Vi ska ha barn i slutet av Augusti. Vilket vi är mycket glada över och tycker ska bli himla spännande. Och konstigt!

Än så har det inte riktigt gått in i huvudet. Än så länge så anser jag mig bara som gravid, men att det kommer ett barn utav det, finns liksom inte!

Annars rullar det på.. Vi har tagit ett mycket snabbt beslut om att låta någon annan få dela sitt liv med Hero. Just nu är han väldigt mycket hund! Vi tycker mycket om honom. Men känner att det inte är läge just nu. Det känns inte kul att känna att man eventuellt inte har möjlighet att aktivera honom så mycket som det behövs när vi väl ha blivit föräldrar. Han är väldigt snäll, men tonåring och kräver mycket aktivering!

Cerio visa framhovarna varje ridtur! Han gör mig aldrig besviken.. En riktig arbetsmyra! Nu när det varit så vansinnigt kallt så fick han faktiskt 10 dagars välbehövlig vila. Och när jag hoppade upp i sadeln igen kändes han mycket fin och la energin på bara de rätta sakerna!

Jag kommer rida honom så länge jag kan sätta kvalitet på ridningen och så länge jag känner att det känns OK. Det är tur att han är snäll! Aldrig har han någon fundering på att göra dumheter!
När jag själv sen inte kan rida får jag be någon annan fortsätta utbilda honom tills jag är i sadeln igen.
Vilket är (om jag känner mig själv rätt) ganska omgående efter nedkomsten om jag är pigg!

I think thats all for now!


Hero söker nytt hem.  1år och 4 månader, kastrerad.

Hör av er om ni är intresserad så vidarebefodrar vi er till djurskyddet
då han återgår i deras ägo ifall vi beslutat oss om att inte ha kvar honom!

Reklam

Nu gör vi lite reklam här!!



Jag satsar ju för vinst! så  det så..


Ny dag nya tag!

Idag var en betydligt bättre dag än igår! Min nya bästa vän heter Postafen! Ett piller som fått mig fungera hela eftermiddagen. Så jag hyser stora forhoppningar om de kommande dagarna!

Cyklade till stallet efter jobbet, gjorde stallet och red en mycket pigg häst, burkig och bångstyrig och flamsig- men vad jag jag vänta mig efter en veckas förtjänt vila?! Kändes dock fin på slutet.

Trampade vidare hem igen (måste verkligen smörja in cykeln med något. Jag får ju till och med kämpa i nerförsbackarna!?)
Tog cykeln på affären ( det är ändå världens bästa fordon!! Billigare än bil, snabbare än att gå!) Handlade lite förnödenheter, hem igen- damsugat hela lgh, bytt sängkläder till de nya vi fick av svärmor! Tack snälla för dom!

Oj nu när jag ser tillbaka har jag inte gjort så mycket? Men till skillnad från tidigare i veckan har jag inte ens tagit mig ur soffan. Så allt är väl relativt antar jag!

I morgon kommer Hero, spännande!!


Tillökning

Vi ska få en till familjemedlem!

Åke hämtar honom på Torsdag morgon och direkt kör honom till vet. för kastrering!
En väldigt snäll, rottweilertonåring! Mycket stor! Lilla fina Nenji vägde 35 kg och Hero som vår nya vän heter väger omkring 55!



Hero är 1år och 3 månader, vi hoppas han ska trivas hos oss!

Award..

  

Dena award fick jag av MallanBallan.. En rolig och spännande uppgift! Haka på ni också..
Såhär går det till:

  • Kopiera awarden till bloggen.
  •  

  • Länka till personen du fått awarden av.
  •  

  • Berätta 7 intressanta fakta om dig.
  •  

  • Välj 7 andra bloggar att ge awarden till.
  •  

  • Länka till deras bloggar.
  •  

  • Lämna en kommentar på deras bloggar att dom fått en award av dig.


  • Ja.. Trilla inte av stolen av dessa intressanta fakta nu..

    1. Jag är tokig i TV! Vill alltid se tv. Skulle nog inte klara mig utan. Och får jag för mig att jag ska se ett program på kvällen, så planerar jag min dag därefter. Det som är så tur numera, är att det mesta kan man se på webbtv! Sååå. Om man efter blod, tårar och tandagnisslan missat ett program så finns det ju på nätet! KUNG!

    2. Jag är en jävel på att backa hästtransporter/ släpvagnar i alla former. Det började med att Åke vägrade hjälpa mig när jag själv inte kunde. Då stod han och SKRATTADE, när jag ville ha hjälp!! (man kan blir ursinnig för mindre) Så i rena vreden och min tjuriga sida som kom fram så lärde jag mig till sist. Så numera gör jag det gärna själv så jag vet att det blir bra.

    3. Jag har en egenhet att jag alltid måste tvätta händerna innan jag hoppar in i duschen. Det spelar ingen roll vad jag har gjort innan. Det är bara ett måste.

    4. Jag gillar oftast musik som ingen annan gillar. Eller jo- jag och gammtanterna och möjligtvis de utvecklingstörda. Det är sen min "skada" som barn som mamma prentade in dansband i mitt huvud. Så än idag kan jag tycka att gammdängorna med arvingarna svänger på rätt bra. Sen är det lite såklart Nordman, Carola. och alla radiohits. Gillar RNB, pop osv. Jag ääär normal också.. Men det gamla ränderna finns liksom kvar!

    5. Jag bojkottar Edward Cullen heelt!! Jacob Black is the only one!

    6. Avskyr Bea! Bearneisesås kan fara åt helvete.. Jag är väl då en av mycket, mycket, myyycket få!

    7. Har inte så många "tvångstankar" men en av dem är att GodNatt alltid måste vara det sista ordet på kvällen/natten. Så även om det så innebär att man måste säga det 73 gånger (ni vet när man sagt godnatt och sen kommit på något man ville säga innan man glömmer vad det var, så måste jag säga det igen sen) Då kan det bli en heel del GodNatt. Fråga Malin!

    MM... det var nog det jag kom på ikväll!

    Dom som får Awards från mig är:

    Emma Rehnman

    Ingela Björkman

    Linda Vegerud

    Lisa Borgemo

    Matilda Lundberg

    Pia Nareus

    Sofia Ender

    Får se nu vilka som tar tag i detta.. Allt för mig. Pööss


    Tisdag

    Hemma från jobbet igår.. Migrän på morgonen. Någon jag haft en gång tidigare, men oj oj oj, jag kände igen det när det väl kom..
    Ville typ krypa under korkmattan i rummet för att komma ifrån mig själv.. Gick och la mig igen. Och vaknade 4 timmar senare och hade tack och log ingen huvudvärk men mörbultad i hela kroppen. 

    Idag var en betydligt bättre dag.. Eller nja. Har känt mig på dåligt humör och ville egentligen leka livspessimist och gnälla hela tiden. Tur så kunde jag lägga band på mig själv.

    När jag kom hem hade världens bästa Åke gjort maten färdig eftersom han varit ledig idag. Spagetti och Köttfärssås! Underbart!

    Sedan åkte jag och skulle träna lite dressyr för Kerstin Tell.. Eller på Cerio är det väl egentligen basicgrejer som vi tränar på. Red på volt, flyttade lite undan skänkel, började lite med ställning på volt. osv. Mycket mycket nöjd över honom... Han är en riktig arbetsmyra! Underbart rolig att rida..

    Det som slog mig var att där jag slutade med grynet tog jag och Cerio vid!

    Det var så viktig för henne att spänna av i sin överlinje, komma upp med ryggen. Men sådant har han så lätt för! Det är såå kul! Så på ett sätt känns det som att jag är back on track!

    Efter min träning med Cerio var det ridskoledags för Åke och Håkan! Här kommer bilder:


    Denna gång fick Åke avnjuta Heros, stallets största häst.


    Håkan längtar tills han får bestiga Leila! Hästen alltså..

     
    Såhär grenslar man kusen!


    Taggar inför lektionen!


    Hejja hejja!

    Tackar för mig för ikväll. Ska kika färdigt på vinterspelen som by the way är hysteriskt roligt!! Sen sängen.. Puss hej

    tisdag

    Ridit Cerio idag. Han gör mig lycklig varje dag den hästen! Helt otroliga snälla lilla häst..

    Han är dock väldigt annorlunda nu, än när han kom. Nu när han kommit in och fått sova, och får komma ut och aktiveras regelbundet så visar han en mycket livlig, busig och vansinnigt glad sida av sig själv.. Han har ändå inte kommit på att man kan busa när man rider. Då är han som filbunken själv..

    Nu står han äntligen stilla när man hoppar upp på honom. Tänk vad lite godis kan göra ;P

    Red några varv på ridbanan idag. Det kändes bara bra. Numera blir han bara lite stökig när det blir för jobbigt. Men så hittar tillbaka till sin koncentration ganska snabbt.

    Hem igen för att handla till maten.. Jag hamnade i stora matlagartagen ikväll.. Gjorde en makaronilåda med lite Chiliinslag (inte katten) och när jag likväl höll på med korven så gjorde jag en bit "korv i ugn".. Då är det bara att frysa in och ta fram när man inte hinner laga eller har roligare saker för sig..

    I morgon känner jag att jag kommer bli sugen på tunnpannkaka! Mums..

    På torsdag kommer det fint besök från den stora staden.. Då får alla nyfikna på facebook veta vad jag menade med inlägget: Vi lär oss aldrig. Here we go again.. (ni som läste det och kommenterade förstår vad jag menar)

    Inget mer att dela med mig av just nu.. Over and out!

    RSS 2.0