Tillbaka!

Känns som vi inte gjort annat än att sitta i en bil hela helgen! Bilade ner 04.50 fredag morgon och partajade hos Maths hemma hos dem på flyinge.
(light version för mig!) som skulle upp och provjobba i stora hingst stallet på lördagmorgonen.
Schemat var ungefär- fodra, släppa ut, mocka, fika, hagbyten, städa lite, hagbyten, mocka igen, in med hästar, ryktning av alla hästar, sopa (igen) och sen skiftbyte!

De som verkligen passade mig var att jag är så jävla pedant! Att det som tvunget skulle göras där- gör jag med min häst och när vi hade eget stall! Fick inte vara ett spån i hörnen!!

Men kändes i slutet av dagen som att det ändå inte riktigt var min grej! Var kul- men nja...

Var på jobb intervju i Ystad på kvällen som däremot kändes helt toppen! Vi ska bara se om vi kan lösa det praktiska. Så än är inget bestämt. Men jag hoppas verkligen! Helt fantastiskt ställe! Vår bostad var helt underbar!! Grynet följer såklart med!
Åke och Nenji och Chili också för den delen.. Meeen- det ligger löst än. Hatar när man inte riktigt vet till 100%!

Bilade hemåt igår vid 06.00 och gick på ikea i Örebro så vi var inte hemma förrän 21.30 igår. Usch!

Upp och jobba idag, och i morgon, sen är det playan för hela slanten som gäller!


Pinsamt!

Nu har jag gjort lite mat för någon dag framöver. Sallad. Inte såå kul kanske men helt ok om jag bara får blanda i de viktigaste varorna!

Rödlök, fetaost, coctailtomater och avokado! Vidrigt gott!

När jag skulle göra salladen insåg jag att jag glömt köpa crispsallad som jag hade tänkt ha i. Så jag tänker ta cykeln för att åka och handla lite. Kommer ut- cykeln är borta!! Jag stod och såg mig omkring som en fåne och undrade VEM som IGEN har tagit min cykel (den har blivit stulen 2 gånger tidigare!)

Jvar väldigt nära att börja lipa! Å så kom jag på- tog jag hem den från biblioteket? NÄ! Där stod den och väntade på mig så snällt. Jag är en praktklantarsel! Kunde inte låta bli att fnissa åt min egen dumhet..

I morgon bär det av till Skåne län.. Ska på blixtvisit, hälsa på Maths och Sanna bl a.. Får se vad som blir av resan i slutändan! 

Idag fick Nixan och Grynet komma hem till Sara. Så nu blir det någon veckas vila för lilla gumman. Sen hoppas jag att jag att jag hinner rida någon dag efter jag kommit hem från Turkiet innan Buster ska ha sin träning så jag kanska får knipa en plats!

Hörs!

Bästa låten just nu är fn:

http://www.youtube.com/watch?v=pMdsOxAC2cg&feature=PlayList&p=5EB7EAAA78B48FFB&index=3&playnext=3&playnext_from=PL

 

Nostalgi

Äntligen har jag förstått mig på skannern! Så nu kan jag bjuda på den gamla goda tidens bilder, på den tiden man red varmblod, mina två bästa vänner hette Draget Skörda och Forever Yankee L.

Detta var stort för mig! OJ! Att ha två egna hästar, som jag hopptävlade med! Några minns dem knappt medan andra har massa historier att berätta om hur jag flög som en pallevante uppe på ryggen på dessa två! Ramlade av gång på gång, men Upp i sadeln igen!

Blir full i skratt av att titta på dem! Det var tider det... (låter som jag är hundra år!) Se och njut!



Kvaliten är inte den bästa, Här är jag 10 år gammal. Vissa kanske känner igen VännäsRyttarFörenings-Jackan?


Här ska jag och Mamma ut och prägla våra hästar! *asg*


Här ska jag och Maria Lindberg iväg till Marika Andersson och tävla hoppning och dressyr. Pirrigt! Minns det som igår! Jag hade Skörda och Maria fick låna Yankee.



När jag flyttade fick jag till slut min första ponny! Cawaziina. Här har vi vunnit hopptävling på Sörgården när jag var på ridläger..



Här är min stjärna Cassius som jag fick låna innan han såldes. Det var ändå bara fyra år sedan! Hrm.. typ nyss!

Detta var också i samband med att vi tog Nenji som omplac. Här är hon 6 mån


Lilltösen!

Inte stor.. <<pluttan!!

idag!


Grynet

Min fantastiska lilla, fina underbara söta hjärtevän. Hon var med mig med hela sitt hjärta på tävlingen! Jag hoppas hon aldrig tröttnar på tävlingslivet, för jag har aldrig haft så kul på tävling som när jag började tävla henne! Roliga lilla häst!

Lördagens 120 a:1a tog vi en 4e plats! De andra var snabba som tusan, helt enkelt!!
I 130:ns poänghoppning rev vi ett räcke och jokern, så vi samlade ihop för lite poäng för att vara med i gänget och slåss om placering!

Bara att tagga om! I dag så knep vi en tredjeplac i 125! Om jag ska vara krass så hade vi lite dåligt flyt på ett par hinder, kom i botten, och missade en sväng till sista hindret! Men det hade då inte hjälpt- Erica och Lisel var ruskigt snabba!! De slog tvåan med flera sekunder- och de slog mig med 6 sekunder! Och jag tyckte JAG red snabbt!

Bara nöjd med helgen!! Nu blir det lite vila för lilla gumman när vi åker utomlands nästa vecka!

Hästarna flyttar hem från betet på torsdag iaf, ska ta mig i kragen och samla ihop alla hästsaker jag har spridda för vinden i alla olika stall i västerbotten!
På fredag bär det av till Ystad av alla ställen..

Se ya!

Tagga tävling!

Gick kanon på hoppträningen för Eva, Grynet var städad och jag tyckte jag skötte mig också för den delen! Kändes kanon med snörena i stigbyglarna dock blir det inget av på tävling då det inte är tillåtet enligt TR.
Detta hade jag inte tänkt på, men det är tur man har vänner runt omkring sig som kan hissa varningsflaggan! Men det faller sig ju rätt logiskt! Det hjälper ju min sits och hela min ridning så jag antar att det klassas som lite fusk!

Rider 120 och 130 lördag och 125 söndag

Spännande med 130:in då det är poänghoppning och man får figurera ut en egen bana, och varje hinder har poäng! Ska bli superkul!

Slutar jobba om ett par timmar då åker jag direkt upp och kikar på hoppningen, måste rida vilddjuret också!

Blev lite sur över att måsta ställa in Dressyrträningen igår. Men efter jag fixat ryggen åkte jag och shoppade istället! Ett par Jeans två tröjor, och en armbandsklocka!
Kändes skönt att jag köpte något till mig själv, men det händer alltmer ofta nu. Guud? Försummar jag min häst!? (HAHAHA NÄ!) Hon har bling bling och prylar så jag hinner inte ens använda allt!

Nämnde det till Emma att detta med att köpa hästprylar har blivit en MANI för många, jag har inte ens ett par örhängen men Grynet har ett bling bling-pannband för 1200!!

Och igår när jag skulle kikade på kläder så var 399:- helt plötsligt alldelens för dyrt, och Grynet har väl inte ett enda täcke under 400:-!

Jisses vart ska detta sluta!? Jag är ju inte ens värst! Finns betydligt värre märkeskåta! Ingen nämnd ingen glömd...


Meddelande på Vrf´s hemsida

Helene Granström | 2009-08-19 (08:25)
Hej!
Jag har blivit kontakad av en kille som heter Buster Odlander som bor i Södra Sverige men ska studera i Umeå. Han erbjuder hoppträning hos oss och bjuder på första träningen så att de som är intresserde får pröva. Han har själv tävlat upp tom 150, tre starter i YR SM.Har kontinuerliga träningar i Skåne med mycket goda resultat. Är en mycket engagerad tränare som gör allt för sina ekipage. Har som filosofi att allt kommer ifrån markarbetet och är mycket noggrann med att hans elever rider korrekt.
Buster kommer upp i slutet av augusti så är någon intresserd av denna tränare hör av er till mig. Helene Granström 070-3442253 eller skicka ett mail.

plockepinn

rörigt i min hjärna just nu, men när är det inte fullt i den bollen?

Pga av det kalla vädret har Grynet fått en tidigt höstperiod. Kul tjej-not!
I förrgår trodde jag hon skulle slå över när hon reste sig, dessutom försökte hon bita mig i boxen sen. Vresig som en gammal nucka blir hon, och den värsta att rida, sticker med mig i skogen, sparkar bakut, spänd (mer än vanligt)! Men det känns som hon borde växa ifrån det?
Ska till Umeå i morgon och köpa B-vitamin så det kanske går över lite snabbare för henne, stackaren!

Evaträning idag! Veckans höjdpunkt! Börjat joxa med min skänkel nu för att kanske få till min sits. Har nu hört flera som sagt att man ska binda ett snöre från stigbygeln till sadelgjorden som hjälper till att hålla skänkeln på plats när man har en häst som hoppar en ur sadeln. (Eller om man bara har taskig balans)

Har även hört att man INTE ska göra detta då det blir svårt att rida utan den sen- Men det återstår ju att se, kan inte hålla på att flaxa runt så mycket nu när hinderna blivit lite högre för oss. Vill kunna sitta kvar tills efter mållinjen!

Har fullt förtroende för Eva, hon hjälper mig säkert.
Jag skuttade lite igår på banan, red några lydnadövningar bara, men shit vad läskigt det var! HELA min sits förändras ju.. Konstig känsla- men på slutet när jag vant mig kändes det riktigt bra faktiskt, (jag var i balans hela tiden) vet dock inte hur jag ska göra på tävlingen! Beror helt på hur det går idag!

Den oerhört spännande fortsättningen kommer inom kort....

Han är hård men ack så sant!

Havrepappa, är hård, men jag kan inte annat än att fnissa och hålla med!




Dressyrryttare ÄR fjolliga!

Nu kan jag bara inte vara tyst längre. I flera år har jag verkligen försökt att förstå, och ta till mig dressyrens själ. Det är dags att lätta på trycket och tala om vad jag verkligen tycker om dressyrryttarna.

Dressyr går ut på att försöka få hästen att utföra en serie rörelser så bra som det bara är möjligt. Det skall se lätt och enkelt ut, och det skall finnas ett flyt genom hela uppvisningen. Så långt har jag inga problem med dressyr som tävlingsform, det är som vilken annan uppvisnings"sport" som helst.

Jag tror att det är utövarna själva som drar ett löjets skimmer över sporten. De ser så förbannat märkvärdiga och fisförnäma ut. Jag har förut skrivit om sniptanter, och inom dressyren så är det sniptanter med snipminer vart man än ser. Näsan pekar upp och mungiporna ner. De går och sitter som om de hade ett järnspett rakt upp i en kroppsöppning som man inte kan skriva ut namnet på här. De ser så tråkiga ut, och det är knappt att de kostar på sig ett leende ens under prisutdelningen.

De obligatoriska pärlörhängena och sminkningen är standard. I de högre klasserna tävlar de i frack (!!!) för övrigt något som jag inte ens hade på mitt eget bröllop. Inte nog med att de rider med en frack på sig. Denna skall sedan dessutom "smyckas" med löjliga tygmärken på bröstfickan. För övrigt exakt likadana tygmärken som vi fick i scouterna när jag var barn. De riktigt tuffa dressyrryttarna fäster dessutom olika pins och nålar på fracken av typen Ridborgarmärken. Varför i herrans namn då?

Ett annat stort frågetecken är varför alla skall ha en liten mässingsskylt bak på sadeln med sitt namn på. Vet man inte vilken sadel som är ens egen, eller vill man att någon annan skall vara så nära där bak att vederbörande skall kunna läsa texten?

Snobberiet stannar inte här, utan allt skall skruvas åtminstone sju varv till. Fracken, pärlörhängerna och sminkningen skall matchas med den ack så praktiska höga hatten. Här är höjden på hatten av yttersta vikt. Är hatten för hög så förvandlas dressyrtanten genast till en hårt sminkad Tobbe Trollkarl med en transsexuell look. Å andra sidan om hatten istället är för låg så påminner dressyrtanten istället genast om Häxan Surtant på Nobelmiddag.

Om ändå detta hade vore nog, men icke! Sist jag såg en dressyrtävling så kom det in en sniptant, förlåt jag menar dressyrtant, med en död hamster i sin hatt. Denna döda hamster fästes sedan i tantens hårknut med en större mängd nålar. Jag vet hur en svettig ridhjälm luktar, och jag vill inte ens tänka på vad den där döda hamstern måste avsöndra för ruttna odörer. Den lilla löjliga mässingsskylten på sadeln får säkert gröna beläggningar av hamster-stanken. Allt detta för att få en liiite större hårknut i nacken. Jag säger bara odla riktigt hår, eller köp Regain på apoteket. Låt den stackars hamstern leva!

Notera att jag än så länge inte ens har nämnt ett ord om vare sig färgmatchningen, de fåniga plastrongerna, de vita lindorna eller om den fullkomligt hysteriska märkesfixereringen. Inte heller har jag sagt ett ljud om att de verkar vara rädda för sina egna hästar. Jag har då aldrig sett en hoppryttare som kommer in i manegen med sin häst i lina. De brukar komma inskrittandes på långa tyglar pratandes i mobiltelefon. De verkar på det hela taget vara en aning mer "relaxade" och "laid back" än dressyrtanterna. Fast det kanske trots allt är järnspettets fel? Det kan ju inte vara alltför skönt med det upp i den där onämnbara öppningen.

Jag vill tro att dressyr handlar om att utföra en bestämd serie rörelser så bra som möjligt, och att den som bäst lyckas hantera sin häst faktiskt också vinner tävlingen. Det borde verkligen inte vara någon slags skönhetstävling där den med flest döda hamstrar under hatten och de största pärlörhängena vinner. En skönhetstävling där respekt är att ha flest scoutmärken och ridborgarmärken på sin frack.

Jag har enbart pratat om dressyrtanter än så länge, men de killar som håller på med dressyr är verkligen inte så mycket bättre de. Jag har i och för sig aldrig sett Jan Brink vare sig fästa en död hamster i håret innan tävling eller ha på sig pärlörhängen offentligt, men jag skulle ljuga om jag inte sa att jag tycker att dressyr är ganska gay.

Även om klädseln är unisex inom dressyr, så framstår tanterna som hårdare och killarna som mjukare i den obligatoriska fjoll-utstyrseln. Att killarna ibland rider i uniform gör varken från eller till för fjoll-stämpeln.
En manlig dressyrryttare i uniform får mig nämligen enbart att tänka på Village People i sin glans dagar. Everybody sing YMCA...



 


Lugna puckar

Nu plötsligt blev det jättetomt.. Amigo och Legend åkte hem idag, tråkigt för min del kommer sakna mitt lilla fosterbarn.. Tur han finns i närheten! Skönt iaf att Emma är hemma. Vi pratas ju en hel del i telefon dagtid då jag spenderar min tid på arbetet. Idag t ex pratade vi i 1h och 45 min!! Kan säga att tiden fram till lunch går sällan så fort som när man kan surra bort den!

Grynet vilade idag, hon ska få någon extra dags vila nu.Har ju varit rätt intensivt på sistone. Får försöka passa på att ta igen oss när det är några veckor mellan tävlingarna som nu på slutet.. Vi byggde om hagen igår så nu har dom hela fältet att stå på med nytt färskt gräs!

Flyttar tillbaka till Sara igen i slutet av aug. Sen tar JAG min semester i början av sept då jag och älsklingen åker till Turkiet för att sola, bada, sova och äta! Bara må! Förhoppningsvis är jag i mitt esse när jag kommit tillbaka och laddar inför sm-tävlingen!

Men först ska jag ju ta några placeringar i vännäs- vinna vore ju inte dumt?! (kört stenhårt på Louise Hagas teori om visualiseringsbild =1pris!)
Hästen är det ju inge fel på, men jag kanske ska ta och få lite bättre flyt till vännästävl. Kan bli jobbigt för Grynet annars om jag ska "åka häst" en tävling till: Nä, så kan vi ju inte ha det!

Nu till sängen, upp och jobba i morgon, sen blir ponnytävl för hela slanten i helgen! Sitter i domartornet med tidtagningen. Hoppas att det inte är strålande sol hela tiden! Då blir jag bitter..

Hej hopp gummisnopp!

se där!

Här är beviset på det jag skrev om i ett tidigare inlägg! Lämna fisken hemma!

Saker att undvika på kontoret för att få behålla jobbet.

Foto: Jurek Holzer / SvD / SCANPIX

Skippa fisken om du vill bli poppis bland kollegerna. Foto: Jurek Holzer / SvD / SCANPIX

2009-08-12 | Publicerad 09:12  |  Uppdaterad 09:53 Aftonbladet

Här kommer en lista på tio saker du bör undvika för att behålla ditt jobb. Allt från fisk i mikrovågsugnen till fräcka skämt tas upp bland varningarna som kan rädda ditt jobb.

Om du inte vill hamna i onåd hos sina kolleger gör du bäst i att undvika dessa beteenden, skriver CNN Money.

1) Var inte kontorets tråkmåns:

Att vara artig och bjuda på ett skämt då och då är ofta uppskattat. Att vara kontorets ständiga pessimist är det dock inte.

2) Värm inte fisk i mikrovågsugnen:

Din fiskmiddag var kanske utsökt igår kväll, men lukten av den vid lunchen dagen efter kommer inte att göra dig populär i fikarummet.

3) Gå inte barfota:

Du bör åtminstone höra dig för bland dina närmsta kontorsgrannar om det är ok. Fotfobi är mer utbrett än vad många tror.

4) Stjäl inte mat:

Om ditt kontors gemensamma kyl inhyser läckrare luncher än din makaronilåda kan det vara svårt att låta bli. Men att stjäla mat är en dödssynd på kontoret, även om det "bara" handlar om någons lunchyoghurt.

5) Håll en anständig nivå:

Ett fräckt skämt som dragit ner skrattsalvor bland dina vänner kan lätt väcka anstöt bland dina kollegor. Ett annat tips är att inte läsa din e-post högt utan lära sig var gränsen går mellan arbete och fritid.

6) Fläk inte ut ditt liv på Facebook:

Om du känner att du måste lägga ut festbilder och liknande på Facebook bör du åtminstone låsa bilderna. På det sättet undviker du att fel personer råkar se dem.

7) Tvinga inte andra att höra dina irriterande ringsignaler:

Även om du likt de flesta fjortonåringar har laddat ner den senaste hitlåten till din mobil bör du ligga lågt med det. Att ställa in telefonen på vibrator under arbetstiden brukar uppskattas.

8) Spela inte hög musik:

Om du känner att du jobbar bättre med favorit-housemixen eller ditt senaste hårdrocksalbum i öronen bör du avnjuta dem med hörlurar.

9) Smöra inte för dina chefer:

Att låta dina chefer veta att du uppskattar dem är bra. Att alltid hålla med dem och svansa efter dem är inte bra, i alla fall inte om dina kolleger stör sig på det.

10) Kom inte för sent:

Att ständigt vara försenad uppskattas varken av dina kolleger eller av din chef. Du uppfattas lätt som opålitlig om du kommer in en kvart sent varje morgon.


Det blir aldrig som man

tänkt sig... Det ska då bara krångla när man äntligen väntar på något spännande! Blir ingen till häst för min del. Är jättebesviken på situationen, men vissa saker kan man inte råda över.. Känns så snopet när det var så nära! Bara 5 dagar kvar å då skiter det sig helt!
Vad gör man?

JObb jobb

Första dagen på andra veckan på arbetet avklarad, seegt på jobbet innan det startat igång på riktigt, är uttråkad just nu, vill byta, jobb, raka av allt hår, bli fet? Förnya mig själv lite! Brukar ju bli så denna tid på året.

Hästarna har vilat idag, var till stan och hämtade sista hyllan som jag köpt till stallet så jag har något att ha alla täcken på! Hämtade också allt körkortsmaterial så jag kan sätta igång med BE-kortet. Har redan gjort några faser ikväll på datorn, minns många av frågorna, men oj vad fort man glömmer också!

Sen raskade jag iväg till stallet, powerwalkade som aldrig förr! Jag och Nenji gick till Norrmalm för att ta in Amigo och Legend.

I morgon tar jag en tur i skogen med Grynet och Amigo sen är det Evaträning för båda på onsdag.. Jag åker inte och hämtar Grace i helgen däremot låter det som att Mia åker tidigare och semesterar lite, då tar hon med sig hästarna på vägen tillbaka.. Längtar efter henne.. Vet ju inte vad det är för en tjej, ska bli spännande!

Nu blir det sängen om jag ska orka upp i morgon vid 5..


Kommer sakna honom när Emma hämtar tillbaka lilleman!


Taggar inför vännästävlingarna!

Hippotävling

I Lördagens 120 fick vi ett missförstånd och en rivning. Samma i 130, rev ett hinder men hade snabbast tid så en fjärde plats knep vi iaf!
I dag i 120 red jag som en säck skit!! Det är inget skämt, Grynet gjorde så gott hon kunde och de betyder en förstaplacering! Men Fy vad jag mådde dåligt efter ritten. Visst ska man ha en snäll häst, men hon är FÖR snäll för mattes eget bästa! Inget att göra något åt nu, gjort e gjort.

Får hoppas att jag har en bättre dag i Vännäs om två veckor! Grynet verkar ju iaf vara i sitt esse! Duktiga, duktiga, lilla häst- vilken fantastiskt schysst häst, hoppar i alla lägen- nu är det bara upp till mig! Skärpning för fan!

Nu äre vila för både lilleplutt Amigo och Grynet i morgon. Sen Evaträning för båda på onsdag. Emma kommer hem då också! Då blire lugnt på hästfronten igen när hon tar med sig guldklimparna hem igen!

All for now...

Förresten, kolla in bondbrännan! Så jävla ugly!!


Grace

Ont i ryggen som tusan, nån låsning eller nåt. Lånade lite av Åkes muskelavslappnande och då kändes det betydligt bättre. Hur som helst är det tävingshelg i helgen!
Hippos lokala och regionala hopptävlingar!
Taggat sen förra tävlingen.. Grynet får gå 120 och 130 i morgon (lördag) och är anmäld 120 söndag, får se hur det känns om det kan blir några ändringar eller enligt planerna.
Förhoppningsvis hinner jag hem till Vrf´s klubbtävling lördag kväll, isåfall får Amigo gå en klass också. Bara nyttigt att han får vara i den miljön.

Har varit och hämtat en lagerhylla i stan som jag ska ställa i stallet så jag kommer rymma alla mina saker, köpte två men bara en rymdes så jag får hämta den andra i morgon.
om allt går enligt planerna så kommer Grace nästa helg!



Grace är tre år, 160 i mkh för tillfället, hon har C-ponnymamma Som har placeringar i MSV A hoppning. Grace mamma har deltagit i baltic cup och i spectrum, Oslo.
Grace pappa är den lilla halvblodshingsten Minotaurus som har vinster i 150-hoppning och en mycket hög resultatprocent!
Fina gångarter. Okomplicerad och fantastiskt psyke!
Hon ska bo hos mig ett tag framöver, ska bli väldigt spännande!

Lämna gärna kommentarer!
Nu måste jag masa mig till stallet- huuuj

mycket just nu....

Det känns som jag inte hinner med något just nu, hem från jobbet iväg till stallet, tillbaka från stallet på sena kvällen, hopp isäng och upp igen halv fem!

Evaträning idag med Amigo- vilken liten guldgruva det är!! Huur rolig som helst att rida! Vi travade bommar på böjt spår- inga problem, han hoppade en serie för första gången utan problem. Mycket okomplicerad häst! E¤mma får gärna stanna i London, jag kan ta hand om honom Lääänge!

I morgon ska jag och Grynet trimma för Katta, Amigo får vila.
Åke har fixat min transport nu också! Som tack för hjälpen köpte jag ett nytt batteri till mc:n åt honom. Det var guld värt! Bra blev det också. Men det är ju som jag alltid sagt- alla skulle ha haft sig en egen Åke!

Nenji är skendräktig- hon går runt och bökar och det bara sprutar mjölk ur tissarna. Konstiga varelser som är låtsasgravida!

All for now.. Over and Out!


uppförsbacke

Ja nu börjas det, oturen är troligtvis på väg tillbaka. Igår skulle jag och träna för Louise Haga, när jag ska lasta hästen så faller bakluckan ner= jättetrasig! Gick ju såklart inte att använda den, tur så fick jag låna Emmas hästtransport som tur nog hade den på Malmen. Utan henne hade det inte blivit någon träning!

Träningen var mkt bra, fick mycket hjälp- det är först när man provar rida för en ny tränare som har andra krav på en som jag märker hur oriden Grynet är i vissa moment! Pinsamt rent ut av! Men tur så är jag en höjdare på att ta kritik- bara att ta tag i det och gå vidare!!

Sen hade Luoise en föreläsning om mental träning. Mycket givande!
Sen bar det av hemåt igen. Innan jag tagit in Legend och Amigo som jag och Simon ska ta hand om medans Emma är i London så blev klockan mitt i natten!

Och med bara ett par timmars sömn så var det skrivet i pannan på mig att jag skulle försova mig!! Två timmar sen till mitt jobb!! Usch!
Trött som tusan idag.

I eftermiddag blir det en lugn tur på G och sen en sväng med Amigo också, får låna honom i morgon på Evaträningen eftersom vi ev ska tävla på lördag. Klubbtävl på Malmen om jag hinner tillbaka från Hippo med Grynet.

All for now!

Norrköping

Äntligen hemma från Norrköping! Älskar verkligen det stället- om jag hade haft med mig hästen hade jag inte velat åka tillbaka!! Saknat å rida.
Vi har haft mycket trevligt! Här är lite bilder.



Faster är väldigt kulturell- vi var tamesjutton överallt i norrköping!

Vi var på museum. Skylten Arbetsmuseum har min kusin satt upp!!


Faster


Sen åkte vi till minneslunden och lämnade en blomma till Farmor
Så här klipper man gräset i parkerna i norrköping! Häst och vagn.



Sen åkte vi till Söderköping!



Man skull had se en bååt!


ganska häftigt!?


brända mandlar...



Mot kvällen blev det minigolf i vrinneviskogen! Åke var nöjd 2:a efter att ha slagit mig med 1poäng- han påstår att han krossade mig- pyttsan!=)


Jag är kung på minigolf!


Men denna gång fick jag nöja mig med en tredjeplats!
Faster är grym!!


Faster Wivie och farbror Ola

På fredag morgon åkte vi till Stockholm jag och Åke.
Vi checkade in och åt lunch på café Avenyn! Underbart ställe!

jag skämtar inte men de hade världens godaste räkmackor!!


Efterrätetn var heller inte fel!! Citronmarängpaj och chockocoffe! Fy ända in i satan rent ut sagt vad gott det va!! Men en sak bara- ingen slår Emmas moster Britt på fingrarna när det kommer till citronmarängpaj!!

Sen bar det av till Gröna Lund


På färjan.


Åke försöker antingen strypa mig i kärlekstunneln- eller så är han rädd att ramla ur båten!!


Titta vad vi vann!!

Tåg hem- var hemma halv 4 i morse. Skönt att vara hemma igen. Katterna hade saknat oss!!

Myyys!

Jag var och kikade på kvalitets i morse sen åkte jag och red! Underbart!! Träning för Louise Haga på måndag!
Tävling i helgen. Laddar som tusan!

RSS 2.0