sushi och vild polisjakt

Igår direkt efter jobbet brände vi inte till stan, jag och MallanBallan.. Åkte på några skoaffärer för att inhandla lite barnskor, och även jag fick ett och annat ärende uträttat!
Sen bar det av mot sushibar i Umeå. Vilket visade sig vara ett kanonställe, aldrig provat detta förut, men det var verkligen min "grej"!
Otroligt gott! Måste ta en favorit i repris med Åke inom kort.
Efter maten blev det bio. The Reader. En typisk djup film, mycket känslor, en typisk oscarsfilm! Vi tyckte den var superbra!
Efter bion fortsatte vi att skämma ut oss-precis som innan, vi var ca 14 år igår med körkort, så ni kan ju tänka er. Tuur vi e från vännäs! Då har vi då något att skylla på!

PÅ vägen hem körde en polisbuss om oss med blåljusen och vi trodde direkt att det var gängbråk igen i vännäs. Så vi körde gata upp och gata ner när vi kom till vännäs, (ungefär som två japaner på semester med kameran i högsta hugg)
Hittade dock ingen polisbil, MallanBallan ringde karln sin, och efter att ha tittat på vk:s hemsida visade det sig att polisen jagade två beväpnade män i ett skogsområde utanför Umeå.

Men efter att ha sökt igenom varje buskage i vännäs så fick vi ge upp. Istället åkte vi hem till mig, och Malin fick en detaljerad genomgång och visning av filmen från Skellefteå!

Såg också den lilla notisen om oss från skeå i tidningen i morse. Tycker det var rätt fattigt skrivet! Stod ju mest om urfarna, Yada Yada, vi VET då att vi dominerade...

Kommentarer
Postat av: MallanBallan

asgarv

DU skriver såå roooligt å sååå sant!

Vilken kväll vi hade. Måste vi snart göra om!



Puss å klem!

2009-05-13 @ 21:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0