Fredag..

Dagarna som jag väljer att kalla "bra" dagar blir bara fler och fler, till min stora lycka!
Vi hade lite att göra sista timmarna på jobbet så chefen sa att vi lika gärna kunde gå hem?! Jajjemen! Det gjorde vi!

Åkte och kikade på sista gruppen för Erik Berggren, mycket givande.. (unnande mig faktiskt att ta bilen idag) Sen åkte jag till stallet för en liten ridtur.
Jag hade dock en sådan tragisk träningsvärk i framsidan av låren så jag kunde knappt rida! Vad har jag gjort??! Jag kunde inte ens rida lätt!
Red som en trasdocka.. Benen fladdrade och hängde döda som feta sälar efter sadelkåporna. Hon vilade igår så idag var vi ute och långgalopperade och lite tempoväxlingar. Fick som tur va låna Ingelas gamla gramantyglar i vävribb eftersom jag glömde mina på hippo- mina fina, dyra, mjuka, underbara, fina, fina, bästa, mjuka, fina gramantyglar i läder! Jag SÖRJER ska ni veta!
Nu har jag beställt från hööks de billigaste jag kunde hitta eftersom jag måste ha dem nu!
De kom idag, äckliga, fula, svarta vävribbgramanhelvete som jag nu tvingas rida med, har redan bestämt mig att hata dem! Det ÄR skillnad på "kvalla" och "kvalla"!
Dessutom om man beställer från internet, som jag gjorde måste man beställa för mer än 200 om ordern ska godkännas. Så jag hittade en huva att ha på tävling, förhoppningsvis passar den något av mina schabrak iaf. Och för att fylla ut de återstående kronor för att kunna skicka iväg ordern hittade jag det mest perfekta! Knoppgelé!
Ja, alltså en gelé som ska hålla manen på plats så inte massa småa hårstrån sticker ut när man knoppat! Hoppas den funkar, det blir att prova i Sundsvall nästa helg!





Efter ridturen åkte jag hem och vi gjorde tacos jag och Åke, mycket gott! Hemmagjortd guaqumole (stavas?) Älska avokado föresten, DET skulle jag kunna äta som godis..
Sen kom Nicke, Hanna och Majsan på besök, trevligt som altlid!




Hopp in i duschen och iväg till bion- SLUMDOG MILLIONAIRE
Fråga Åke vad han tyckte- Nja.. Nej, inge bra.
Fråga mig? Jättebra! Helt min typ av film, värd sina 8 oscars! Hjärteskärande, tragisk, evig kärlek och lyckligt slut! Jag är sååå, en tönt! Men den stämpeln gör mig inget!


Skellefteå AIK! Här har ni er trognaste följeslagare, och reklamman!

I morgon blire promenad upp till Malmen med Malin, och en ridtur med Ponnierna. Sen måste jag rida "igenom" Grynet så hon är lydig och fin till söndag då det är tävlingsdags! Packa ihop det mesta ska jag också när jag likväl håller på. Vad glad jag blev när Åkes möte med jobbet blev senarelagt så han kan stanna och kika (kanske filma lite också) Ovärdeligt att ha det på film, så man kan studera sig själv efteråt!

Nu är klockan snart ett på natten, nu ska vi hoppa isäng och sova ut riktigt till i morgon!

Tri paltá ´å en körvring! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0